Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS SOBPOL Cargovia Kargowa ;]
55555 Tactiek new
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Binerowski is nu in balbezit. Binerowski met een sublieme pass. Michelini rent richting de bal. Hanák onderschept slim de pass. Hanák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ogierman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luty. Ogierman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Shchelbanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodríguez Melendi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Binerowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Binerowski passt de bal zonder na te denken. Câmpeanu speelt de bal door. Ogierman rent richting de bal. Ogierman draait met de bal, schiet en ... Rogowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sobieszczak rent richting de bal. Ogierman onderschept slim de pass. Ogierman draait met de bal, schiet en ... Rogowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Hanák kopt de bal weg. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie passt de bal in één keer door. Hanák is nu in balbezit. Hanák geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Luty passt de bal met de wreef. Bellet heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Melendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman rent richting de bal. Ogierman schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Gabbio verovert de bal door een tackle van achteren. Zdun verovert de bal door een tackle van achteren. Hanák verovert de bal door een tackle van achteren. Gabbio rent richting de bal. Gabbio haalt uit met een fantastische trap. Jurczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rio met een snelle inworp. Luty geeft de bal voor. Hanák springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 1:0

36e minuut.
Žulj geeft een lange en hoge pass. Inworp. Guoli met de inworp. Marie bereikt de bal nog maar net als eerste. Marie geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Marie verovert de bal door een tackle van achteren. Marie probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Melendi rent richting de bal. Rodríguez Melendi schiet op doel. Rogowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 1:1

44e minuut.
Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Melendi rent richting de bal. Žulj begaat een overtreding. Rodríguez Melendi raakt geblesseerd tijdens het duel. Marie wilt de vrije trap nemen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 41%, Cargovia Kargowa ;] 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 1:1

54e minuut.
Acevedo passt de bal met de wreef. Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu speelt de bal door. Daar is Ogierman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogierman draait met de bal, schiet en ... Rogowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Câmpeanu met een sublieme pass. Luty is nu in balbezit. Luty geeft een hoge lob. Câmpeanu geeft een lange en hoge pass. Ogierman geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Shchelbanov rent richting de bal. Shchelbanov passt de bal zonder na te denken. Rodríguez Melendi is nu in balbezit. Rodríguez Melendi draait met de bal, schiet en ... Rogowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 1:2

61e minuut.
Grosjean komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hanák is nu in balbezit. Guoli begaat een overtreding. Hanák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žulj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gabbio springt en kopt de bal. Jurczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Oakley geeft een hoge lob. Rodríguez Melendi kopt de bal weg. Ogierman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogierman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 1:3

70e minuut.
Binerowski probeert naar een medespeler te passen. Michelini rent richting de bal. Michelini geeft een lange en hoge pass. Hanák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 2:3

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peräsuo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Sambor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Binerowski met een snelle inworp. Daar is Hanák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanák geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 45%, Cargovia Kargowa ;] 55%.
LKS SOBPOL - Cargovia Kargowa ;] 2:3