Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silent Sokker Team T.S Cracvod
4-3-6 Tactiek nEV
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
50 gemiddelde waardering 44.6
zeer goed Schieten solide
solide Passen goed
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Winnits probeert naar een medespeler te passen. Wasil is nu in balbezit. Del Principe verovert de bal door een tackle van achteren. Del Principe schiet op doel. Śliwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - T.S Cracvod 0:1

8e minuut.
Del Principe kopt de bal weg. Jęczeń rent richting de bal. Wasil rent richting de bal. Jęczeń verovert de bal door een tackle van achteren. Jęczeń haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Jadziński onderschept slim de pass. Jadziński geeft een lange en hoge pass. Odrwąż is nu in balbezit. Del Principe verovert de bal door een tackle van achteren. Del Principe haalt uit met een fantastische trap. Śliwiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Waryński met een snelle inworp. Salafia bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu rent richting de bal. Salafia verovert de bal door een tackle van achteren. Salafia geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Salafia is nu in balbezit. Camacho Barnola verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho Barnola geeft een lange en hoge pass. Steinmacher rent richting de bal. Steinmacher schiet op doel. Kuś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert de Kok de bal onder controle te krijgen. Steinmacher rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoàng Hiếu zal de hoekschop nemen. Steinmacher krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Silent Sokker Team - T.S Cracvod 1:1

37e minuut.
Waryński passt de bal met de wreef. Winnits bereikt de bal nog maar net als eerste. Winnits passt de bal in één keer door. Del Principe rent richting de bal. Del Principe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Camacho Barnola geeft een hoge lob. de Kok kopt de bal weg. Klungelig pakt Flaum de bal. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 54%, T.S Cracvod 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Silent Sokker Team - T.S Cracvod 1:1

56e minuut.
Hoàng Hiếu rent richting de bal. Cakić is nu in balbezit. Hoàng Hiếu verovert de bal door een tackle van achteren. Steinmacher rent richting de bal. Steinmacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - T.S Cracvod 2:1

57e minuut.
Pisanelli onderschept slim de pass. Camacho Barnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Barnola passt de bal met de wreef. Steinmacher rent richting de bal. Steinmacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Daniel komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Camacho Barnola speelt de bal door. Pisanelli rent richting de bal. van Dijke maakt een afschuwelijke overtreding. van Dijke krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kuś trapt de bal weg van het doel. Daniel bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leijh is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

61e minuut.
Leijh met een sublieme pass. Del Principe met een snel genomen vrije trap. Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Camacho Barnola kopt de bal weg. Steinmacher is nu in balbezit. Steinmacher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Jakobczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Jakobczuk passt de bal in één keer door. Camacho Barnola probeert naar een medespeler te passen. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap. Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Steinmacher is nu in balbezit. Steinmacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - T.S Cracvod 3:1

72e minuut.
Hoàng Hiếu passt de bal met de wreef. Camacho Barnola is nu in balbezit. Camacho Barnola passt de bal met de wreef. Steinmacher is nu in balbezit. Steinmacher haalt uit met een fantastische trap. Kuś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Flaum heeft problemen om de bal te vangen. Pisanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - T.S Cracvod 4:1

73e minuut.
Hendrihovský komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sheringham komt het veld opgelopen. Hoàng Hiếu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho Barnola rent richting de bal. Camacho Barnola geeft de bal voor. Steinmacher is nu in balbezit. Steinmacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - T.S Cracvod 5:1

88e minuut.
Hendrihovský speelt de bal door. Klungelig pakt Del Principe de bal. Pisanelli rent richting de bal. Pisanelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 40%, T.S Cracvod 60%.
Silent Sokker Team - T.S Cracvod 5:1