Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kwadratura Koła Wesołe Pingwiny
4312 Tactiek Aaaa
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
52.2 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Vernik is nu in balbezit. Vernik geeft een lange en hoge pass. Zaretzki rent richting de bal. Vicković onderschept slim de pass. Vicković haalt uit met een fantastische trap. Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gaál zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicković heeft problemen om de bal te vangen. Zaretzki rent richting de bal. Vicković onderschept slim de pass. Vicković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zaretzki onderschept slim de pass. Zaretzki geeft de bal voor. Cichacki probeert de bal met de borst te controleren. Baracchi rent richting de bal. Baracchi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bareja rent richting de bal. Bareja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Wesołe Pingwiny 0:1

25e minuut.
Gaál rent richting de bal. Gaál passt de bal met de wreef. Hilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal probeert naar een medespeler te passen. Abrahim geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Quadri bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilal geeft de bal voor. Vicković is nu in balbezit. Vicković schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 37%, Wesołe Pingwiny 63%.
Kwadratura Koła - Wesołe Pingwiny 0:1

46e minuut.
de Hollanda komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Abrahim geeft de bal voor. Grbin kopt de bal weg. Abrahim geeft een hoge lob. Gornakov controleert de bal met de borst. Gornakov draait met de bal, schiet en ... Kabel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Wilczak is nu in balbezit. Hilal onderschept slim de pass. Hilal met een sublieme pass. Vicković rent richting de bal. Vicković draait met de bal, schiet en ... Kabel bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gornakov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quadri speelt de bal door. Klungelig pakt Segovia de bal. Gornakov is nu in balbezit. Gornakov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
de Hollanda geeft de bal voor. Cichacki is nu in balbezit. Bareja verovert de bal door een tackle van achteren. Bareja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kwadratura Koła - Wesołe Pingwiny 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kwadratura Koła 31%, Wesołe Pingwiny 69%.
Kwadratura Koła - Wesołe Pingwiny 0:2