Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLNE FC AFC Denton Sharks
gastone Tactiek Here to Stay
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 39.3
outstanding Schieten average
good Passen good
very good Verdedigen average


3e minuut.
Monsalvete rent richting de bal. Monsalvete passt de bal zonder na te denken. Bourbon heeft problemen om de bal te vangen. Bourbon geeft de bal voor. Woś maakt een snoekduik en kopt de bal. Imposimato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Moas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moas met een sublieme pass. Bourbon geeft een hoge lob. Daar is Bosacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosacki schiet op doel. Imposimato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monsalvete met een snelle inworp. Bourbon rent richting de bal. Bourbon geeft de bal voor. Woś springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bonfantini speelt de bal door. Moas rent richting de bal. Moas passt de bal met de wreef. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Imposimato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Diangana geeft een lange en hoge pass. Durbel kopt de bal weg. Richarlison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Woś is nu in balbezit. Woś haalt uit met een fantastische trap. Imposimato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - AFC Denton Sharks 1:0

21e minuut.
Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Durbel onderschept slim de pass. Durbel geeft de bal voor. Klungelig pakt Bosacki de bal. Bosacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Diangana geeft een lange en hoge pass. Inworp. Monsalvete met een snelle inworp. Bourbon rent richting de bal. Bourbon geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Richarlison rent richting de bal. Richarlison geeft een hoge lob. Monsalvete kopt de bal weg. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bonfantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfantini geeft een lange en hoge pass. Bosacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Woś de bal. Woś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - AFC Denton Sharks 2:0

36e minuut.
Barton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki onderschept slim de pass. Bosacki probeert naar een medespeler te passen. Woś rent richting de bal. Woś schiet op doel. Imposimato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Richarlison rent richting de bal. Bosacki onderschept slim de pass. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Imposimato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - AFC Denton Sharks 3:0

41e minuut.
Bourbon is nu in balbezit. Bourbon geeft een hoge lob. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Imposimato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Durbel is nu in balbezit. Durbel passt de bal in één keer door. Moas rent richting de bal. Moas geeft een lange en hoge pass. Woś springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 36%, AFC Denton Sharks 64%.
COLNE FC - AFC Denton Sharks 3:0

55e minuut.
Barton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Moas met de inworp. Bourbon rent richting de bal. Bourbon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monsalvete met een snelle inworp. Tomkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bosacki schiet op doel. Imposimato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Monsalvete passt de bal in één keer door. Bosacki rent richting de bal. Diangana is nu in balbezit. Bosacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bosacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tomkins onderschept slim de pass. Woś verovert de bal door een tackle van achteren. Diangana begaat een overtreding. Woś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Woś kan niet meer verder spelen. Reist komt het veld opgelopen. Bourbon met een snel genomen vrije trap. Bosacki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - AFC Denton Sharks 4:0

64e minuut.
Monsalvete met een snelle inworp. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki geeft de bal voor. Reist rent richting de bal. Reist haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - AFC Denton Sharks 5:0

80e minuut.
Monsalvete rent richting de bal. Monsalvete passt de bal zonder na te denken. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Imposimato bokst de bal weg.

83e minuut.
Swift bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourbon onderschept slim de pass. Bourbon probeert naar een medespeler te passen. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bonfantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfantini geeft een lange en hoge pass. Reist rent richting de bal. Reist schiet op doel. Imposimato probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bourbon heeft problemen om de bal te vangen. Bourbon geeft de bal voor. Reist bereikt de bal nog maar net als eerste. Reist schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - AFC Denton Sharks 6:0

90e minuut.
Inworp. Monsalvete zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bourbon rent richting de bal. Bourbon geeft een lange en hoge pass. Reist krijgt zijn hoofd ertegen. Imposimato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Inworp. Monsalvete met de inworp. Bourbon geeft de bal voor. Bosacki krijgt zijn hoofd ertegen. Imposimato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COLNE FC - AFC Denton Sharks 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLNE FC 40%, AFC Denton Sharks 60%.
COLNE FC - AFC Denton Sharks 7:0