Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-31 18:10
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: Diego Bertaglio
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
uominietopi bat
♜♜♜large Tactiek normal 4231
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
68.5 gemiddelde waardering 57
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Genovese is nu in balbezit. Babaşov geeft een hoge lob. Baráth rent richting de bal. Baráth geeft de bal voor. Genovese krijgt zijn hoofd ertegen. Mavrakakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Baráth probeert de bal met de borst te controleren. Baráth met een sublieme pass. Şenadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenadam geeft een hoge lob. Genovese maakt een snoekduik en kopt de bal. Mavrakakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Şenadam geeft de bal voor. Babaşov rent richting de bal. Ciołek onderschept slim de pass. Ciołek schiet op doel. Mavrakakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - bat 1:0

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dyjak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marchionni kan de bal niet met de borst controleren. Şenadam rent richting de bal. Şenadam draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dyjak met een snelle inworp. Satkınç probeert naar een medespeler te passen. Ciołek is nu in balbezit. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Marchena onderschept slim de pass. Marchena probeert naar een medespeler te passen. Şenadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenadam geeft een hoge lob. Ciołek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Preganelli met een sublieme pass. Kelasiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grot. Kelasiyev raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jaranowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Roversi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Preganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Preganelli passt de bal zonder na te denken. Ciołek rent richting de bal. Ciołek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - bat 2:0

43e minuut.
Jaranowski passt de bal in één keer door. Dyjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaggiolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaggiolo krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mavrakakis niet meer kan verder spelen. Giovannone komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 39%, bat 61%.
uominietopi - bat 2:0

61e minuut.
Dyjak rent richting de bal. Dyjak passt de bal in één keer door. Satkınç is nu in balbezit. Satkınç geeft een lange en hoge pass. Genovese springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - bat 3:0

67e minuut.
Dyjak geeft de bal voor. Daar is Nikosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preganelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese onderschept slim de pass. Genovese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - bat 4:0

82e minuut.
Jaranowski passt de bal zonder na te denken. Nikosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovese verovert de bal door een tackle van achteren. Genovese draait met de bal, schiet en ... Giovannone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
uominietopi - bat 5:0

85e minuut.
Marchena heeft problemen om de bal te vangen. Marchena met een sublieme pass. Şenadam bereikt de bal nog maar net als eerste. Şenadam geeft een lange en hoge pass. Genovese maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: uominietopi 51%, bat 49%.
uominietopi - bat 5:0