Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wormatia Wean SV Wonka
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 26.2
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Hader kopt de bal weg. Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Hering bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss verovert de bal door een tackle van achteren. Kloss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wormatia Wean - SV Wonka 1:0

4e minuut.
Haidbauer onderschept slim de pass. Haidbauer geeft de bal voor. Inworp. Hausmann met een snelle inworp. Hader geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zarl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Olabe met een sublieme pass. Endler bereikt de bal nog maar net als eerste. Endler probeert naar een medespeler te passen. Zwickl is nu in balbezit. Zwickl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wormatia Wean - SV Wonka 1:1

17e minuut.
Kavlak probeert naar een medespeler te passen. Kühne probeert naar een medespeler te passen. Kavlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwickl verovert de bal door een tackle van achteren. Zwickl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wormatia Wean - SV Wonka 1:2

26e minuut.
Kühne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ortwein komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Kürzinger geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Serényi met de inworp. Endler rent richting de bal. Endler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Speissberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Speissberger geeft een hoge lob. Alami onderschept slim de pass. Kloss rent richting de bal. Kloss schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wormatia Wean 38%, SV Wonka 62%.
Wormatia Wean - SV Wonka 1:2

69e minuut.
Kavlak probeert de bal aan de voet te houden. Kirch is nu in balbezit. Kirch passt de bal zonder na te denken. Zwickl rent richting de bal. Zwickl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kavlak is nu in balbezit. Kavlak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirch met een snelle inworp. Endler geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Wiener bereikt de bal nog maar net als eerste. Endler onderschept slim de pass. Endler passt de bal zonder na te denken. Kavlak verovert de bal door een tackle van achteren. Kirch geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Olabe is nu in balbezit. Olabe passt de bal in één keer door. Zwickl rent richting de bal. Zwickl draait met de bal, schiet en ... Rüdiger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wormatia Wean - SV Wonka 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wormatia Wean 50%, SV Wonka 50%.
Wormatia Wean - SV Wonka 1:3