Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kurresaare FC JK Karjaküla
451 Tactiek kolm
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 58.1
good Schieten incredible
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Lennuk onderschept slim de pass. Lennuk geeft de bal voor. Flora is nu in balbezit. Flora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:1

4e minuut.
Nesteruk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skordalos de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrades. Skordalos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Skordalos kan niet meer verder spelen. Hana Jahouri komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klaucāns neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Buonocuore met een sublieme pass. Ostapenko is nu in balbezit. Ostapenko passt de bal in één keer door. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Puussepp trapt de bal weg. Jagusztyn kopt de bal weg. Flora heeft problemen om de bal te vangen. Flora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Klaucāns de bal. Kamenyuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenyuka probeert naar een medespeler te passen. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ... Puussepp bokst de bal weg.

13e minuut.
Ostapenko heeft problemen om de bal te vangen. Klaucāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaucāns passt de bal met de wreef. Hana Jahouri is nu in balbezit. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Kamenyuka de bal. Jagusztyn speelt de bal door. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Flora rent richting de bal. Flora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein passt de bal in één keer door. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye haalt uit met een fantastische trap. Ramut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:3

23e minuut.
Jagusztyn rent richting de bal. Jagusztyn met een sublieme pass. Klungelig pakt Flora de bal. Flora draait met de bal, schiet en ... Ramut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:4

26e minuut.
Stelea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jagusztyn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Nesteruk rent richting de bal. Lennuk rent richting de bal. Lennuk geeft de bal voor. Flora is nu in balbezit. Flora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Flora met een sublieme pass. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Andrades zijn tegenspeler op de grond. Andrades krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Jagusztyn passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lobstein de bal. Lobstein passt de bal zonder na te denken. Flora rent richting de bal. Flora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jagusztyn met een snelle inworp. Andrades is nu in balbezit. Andrades geeft een hoge lob. Flora springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Andrades passt de bal in één keer door. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel. Na een snelle pass probeert Buonocuore de bal onder controle te krijgen. Ramut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurresaare FC 50%, JK Karjaküla 50%.
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:5

46e minuut.
Jagusztyn heeft problemen om de bal te vangen. Jagusztyn passt de bal in één keer door. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein schiet op doel. Ramut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:6

48e minuut.
Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrades rent richting de bal. Andrades passt de bal met de wreef. Flora rent richting de bal. Flora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jagusztyn probeert naar een medespeler te passen. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein met een sublieme pass. Flora rent richting de bal. Flora draait met de bal, schiet en ... Ramut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Hoye neemt de hoekschop. Andrades rent richting de bal. Lobstein rent richting de bal. Lobstein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buonocuore bereikt de bal nog maar net als eerste. Buonocuore geeft de bal voor. Hana Jahouri kopt de bal weg. van Hoye rent richting de bal. van Hoye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Ramut trapt de bal weg. Jagusztyn kopt de bal weg. Flora rent richting de bal. Flora draait met de bal, schiet en ... Ramut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Hoye krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Jagusztyn passt de bal zonder na te denken. Flora bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:7

62e minuut.
Lennuk geeft de bal voor. Stelea rent richting de bal. Flora verovert de bal door een tackle van achteren. Flora draait met de bal, schiet en ... Ramut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:8

65e minuut.
Litovchak speelt de bal door. van Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hoye passt de bal zonder na te denken. Flora rent richting de bal. Flora draait met de bal, schiet en ... Ramut bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:9

67e minuut.
Inworp. Jagusztyn met de inworp. Koman is nu in balbezit. van Hoye onderschept slim de pass. van Hoye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Hana Jahouri kopt de bal weg. Kamenyuka rent richting de bal. Flora begaat een overtreding. Flora krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Jagusztyn probeert naar een medespeler te passen. Lobstein is nu in balbezit. Lobstein passt de bal zonder na te denken. Flora is nu in balbezit. Flora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:10

73e minuut.
van Hoye onderschept slim de pass. van Hoye passt de bal in één keer door. Flora is nu in balbezit. Flora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:11

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrades met een snelle inworp. Jagusztyn geeft de bal voor. Flora rent richting de bal. Flora schiet op doel. Ramut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stelea rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:12

76e minuut.
Inworp. Jagusztyn met een snelle inworp. Andrades bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrades geeft de bal voor. Flora maakt een snoekduik en kopt de bal. Ramut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gromek passt de bal in één keer door. Andrades geeft een lange en hoge pass. Stelea probeert de bal met de borst te controleren. Flora bereikt de bal nog maar net als eerste. Flora haalt uit met een fantastische trap. Ramut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Klaucāns kopt de bal weg. Hana Jahouri rent richting de bal. Karlson verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek onderschept slim de pass. Gromek schiet op doel. Puussepp bokst de bal weg.

83e minuut.
Jagusztyn met een sublieme pass. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein passt de bal in één keer door. Flora is nu in balbezit. Flora draait met de bal, schiet en ... Ramut bokst de bal weg.

87e minuut.
Buonocuore passt de bal zonder na te denken. Andrades met een sublieme pass. Lobstein kan de bal niet met de borst controleren. Lobstein haalt uit met een fantastische trap. Flora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:13

90e minuut.
Lobstein geeft een lange en hoge pass. Flora is nu in balbezit. Stelea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stelea krijgt een gele kaart. Flora raakt geblesseerd tijdens het duel. Flora neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ramut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Flora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flora draait met de bal, schiet en ... Ramut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kurresaare FC 66%, JK Karjaküla 34%.
Kurresaare FC - JK Karjaküla 0:14