Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-24 18:32
  • Competitiewedstrijd: CFA.09
  • Stadion: Moneghetti
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Fc Bertheloge Mesnil Vallon FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 27.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Lemaître bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman onderschept slim de pass. Soares Filho is nu in balbezit. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lemaître is nu in balbezit. Soares Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Soares Filho speelt de bal door. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Soares Filho passt de bal in één keer door. Eslava is nu in balbezit. Eslava passt de bal in één keer door. Soares Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares Filho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara passt de bal in één keer door. Şoiman rent richting de bal. Şoiman schiet op doel. Thiebaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bertheloge - Mesnil Vallon FC 0:1

43e minuut.
Decroix rent richting de bal. Huck is nu in balbezit. Şoiman onderschept slim de pass. Şoiman draait met de bal, schiet en ... Thiebaut probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bertheloge - Mesnil Vallon FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bertheloge 67%, Mesnil Vallon FC 33%.
Fc Bertheloge - Mesnil Vallon FC 0:2

54e minuut.
Mettovaara is nu in balbezit. Mettovaara passt de bal zonder na te denken. Şoiman rent richting de bal. Şoiman schiet op doel. Thiebaut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Bertheloge - Mesnil Vallon FC 0:3

60e minuut.
Decroix met een sublieme pass. Hitzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hitzel geeft een lange en hoge pass. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman haalt uit met een fantastische trap. Thiebaut probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Hurtevent bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettovaara onderschept slim de pass. Mettovaara met een sublieme pass. Micov geeft een lange en hoge pass. Şoiman maakt een snoekduik en kopt de bal. Thiebaut bokst de bal weg.

84e minuut.
Seguin met een sublieme pass. Daar is Jacquin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochard begaat een overtreding. Jacquin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jacquin kan niet meer verder spelen. Grégoire komt het veld opgelopen. Salvador zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Seguin is nu in balbezit. Seguin geeft een hoge lob. Grégoire is nu in balbezit. Grégoire haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Micov met een sublieme pass. Decroix is nu in balbezit. Soares Filho onderschept slim de pass. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Bertheloge 78%, Mesnil Vallon FC 22%.
Fc Bertheloge - Mesnil Vallon FC 0:3