Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-31 18:32
  • Competitiewedstrijd: CFA.10 [del]
  • Stadion: TTS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Thailand Team Spirit Les gaziers à bretelles
Kezyr Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten poor
excellent Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Picard bereikt de bal nog maar net als eerste. Picard passt de bal met de wreef. Schneider is nu in balbezit. Lévesque is nu in balbezit. Lévesque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jourde geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabuenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dussart is nu in balbezit. Dussart geeft een lange en hoge pass. Varlet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cardiet rent richting de bal. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Caillaud rent richting de bal. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Dussart is nu in balbezit. Dussart geeft de bal voor. Klungelig pakt Dalleau de bal. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 1:0

21e minuut.
Tabuenka passt de bal zonder na te denken. La-Mei probeert naar een medespeler te passen. Jourde rent richting de bal. Tabuenka onderschept slim de pass. Tabuenka haalt uit met een fantastische trap. Varlet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Daar is Tabuenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tabuenka geeft een lange en hoge pass. Dalleau kopt de bal weg. La-Mei is nu in balbezit. La-Mei geeft een hoge lob. Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 2:0

28e minuut.
La-Mei raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Collard komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Gilles geeft een lange en hoge pass. Chevalier kopt de bal weg. Klungelig pakt Dalleau de bal. Lévesque is nu in balbezit. Lévesque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Leduc rent richting de bal. Leduc passt de bal zonder na te denken. Pommier met een sublieme pass. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 22%, Les gaziers à bretelles 78%.
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 2:0

46e minuut.
Lévesque probeert naar een medespeler te passen. Tabuenka is nu in balbezit. Tabuenka passt de bal met de wreef. Dussart heeft problemen om de bal te vangen. Dussart geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Drvar kopt de bal weg. Klungelig pakt Dussart de bal. Dussart passt de bal met de wreef. Lévesque is nu in balbezit. Lévesque schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 3:0

51e minuut.
Dussart speelt de bal door. Tabuenka rent richting de bal. Tabuenka passt de bal met de wreef. Lévesque is nu in balbezit. Lévesque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 4:0

52e minuut.
Dussart probeert naar een medespeler te passen. Pleimelding probeert naar een medespeler te passen. Schneider rent richting de bal. Schneider geeft een hoge lob. Lévesque springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tabuenka rent richting de bal. Tabuenka passt de bal zonder na te denken. Lévesque is nu in balbezit. Lévesque schiet op doel. Varlet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Collard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dussart met een sublieme pass. Lévesque rent richting de bal. Lévesque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 5:0

67e minuut.
Pleimelding geeft een lange en hoge pass. Tabuenka kopt de bal weg. Daar is Lévesque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dussart is nu in balbezit. Dussart haalt uit met een fantastische trap. Varlet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schneider geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lévesque springt en kopt de bal. Varlet probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

69e minuut.
Collard geeft een hoge lob. Dalleau kan de bal niet met de borst controleren. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dalleau de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dussart bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussart probeert naar een medespeler te passen. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Varlet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 6:0

78e minuut.
Inworp. Schneider met een snelle inworp. Caillaud is nu in balbezit. Dussart verovert de bal door een tackle van achteren. Dussart geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Lévesque de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 7:0

85e minuut.
Daar is Schneider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schneider geeft de bal voor. Lévesque bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévesque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 8:0

87e minuut.
Dussart probeert naar een medespeler te passen. Dalleau rent richting de bal. Dalleau passt de bal in één keer door. Tabuenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabuenka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thailand Team Spirit 18%, Les gaziers à bretelles 82%.
Thailand Team Spirit - Les gaziers à bretelles 9:0