Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bateryjka Miedź Legnicaa
Normal Tactiek moja2
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 37.6
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Stępniak rent richting de bal. Virághalmy onderschept slim de pass. Burgess is nu in balbezit. Burgess draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Suchodolski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:1

7e minuut.
Krass rent richting de bal. Krass passt de bal zonder na te denken. Bobić rent richting de bal. Bobić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Bobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy kopt de bal weg. Burgess bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgess draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:2

16e minuut.
Daar is Krass, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krass passt de bal zonder na te denken. Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobić onderschept slim de pass. Bobić geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Siarkowski de bal. Bobić rent richting de bal. Bobić passt de bal in één keer door. Burgess is nu in balbezit. Burgess haalt uit met een fantastische trap. Buzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy geeft een lange en hoge pass. Daar is Burgess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgess haalt uit met een fantastische trap. Buzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bateryjka 76%, Miedź Legnicaa 24%.
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:4

49e minuut.
Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrka passt de bal zonder na te denken. Dembiński speelt de bal door. Burgess is nu in balbezit. Burgess draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dembiński onderschept slim de pass. Dembiński geeft een hoge lob. Burgess is nu in balbezit. Burgess draait met de bal, schiet en ... Buzek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hyjek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stępniak rent richting de bal. Virághalmy probeert naar een medespeler te passen. Bobić is nu in balbezit. Bobić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:5

57e minuut.
Krass geeft een hoge lob. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy probeert naar een medespeler te passen. Bobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobić draait met de bal, schiet en ... Buzek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

59e minuut.
Pyrka speelt de bal door. Dembiński heeft problemen om de bal te vangen. Dembiński passt de bal in één keer door. Burgess rent richting de bal. Burgess draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bobić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgess rent richting de bal. Burgess schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:6

66e minuut.
Dembiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danzer is nu in balbezit. Dembiński is nu in balbezit. Dembiński geeft een lange en hoge pass. Bobić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buzek bokst de bal weg. Bobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobić draait met de bal, schiet en ... Paal!

73e minuut.
Siarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobić verovert de bal door een tackle van achteren. Bobić passt de bal in één keer door. Burgess is nu in balbezit. Burgess draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buzek met een harde bal richting middenveld. Kutluoğlu kopt de bal weg. Bobić rent richting de bal. Bobić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burgess krijgt zijn hoofd ertegen. Buzek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bobić bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:7

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buzek met een harde bal richting middenveld. Virághalmy kopt de bal weg. Bobić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bateryjka 83%, Miedź Legnicaa 17%.
Bateryjka - Miedź Legnicaa 0:8