Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
[L]ZaJaCzKi[L] niebieszczany
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 18
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaprzałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śruba rent richting de bal. Śruba geeft de bal voor. Wojdała kopt de bal weg. Gawlak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cegielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski rent richting de bal. Cegielski verovert de bal door een tackle van achteren. Cegielski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Arceusz onderschept slim de pass. Arceusz met een sublieme pass. Kropek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rurkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - niebieszczany 1:0

44e minuut.
Rutecki met een snelle inworp. Klungelig pakt Kuder de bal. Kuder probeert naar een medespeler te passen. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [L]ZaJaCzKi[L] 50%, niebieszczany 50%.
[L]ZaJaCzKi[L] - niebieszczany 1:0

47e minuut.
Śruba is nu in balbezit. Kuder verovert de bal door een tackle van achteren. Kuder met een sublieme pass. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Andrzejewicz met een harde bal richting middenveld. Śruba kopt de bal weg. Detmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ciepiela met een sublieme pass. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgorowski geeft een hoge lob. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski schiet op doel. Andrzejewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

55e minuut.
Zacharski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Detmer. Zacharski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pijawka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rurkowski rent richting de bal. Rurkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
[L]ZaJaCzKi[L] - niebieszczany 2:0

64e minuut.
Glaza geeft een lange en hoge pass. Pijawka geeft een hoge lob. Rurkowski is nu in balbezit. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... Andrzejewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cegielski is nu in balbezit. Rurkowski onderschept slim de pass. Arceusz is nu in balbezit. Rurkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rurkowski draait met de bal, schiet en ... Andrzejewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Arceusz geeft een hoge lob. Inworp. Ciepiela met de inworp. Pijawka rent richting de bal. Ciepiela geeft een hoge lob. Andrzejewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: [L]ZaJaCzKi[L] 45%, niebieszczany 55%.
[L]ZaJaCzKi[L] - niebieszczany 2:0