Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Święci Szczecin SKLADZAGRUBESIANO
Sweep Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 15.3
very good Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen hopeless


4e minuut.
Ishkhanyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frontczek de bal. Frontczek passt de bal met de wreef. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ishkhanyan rent richting de bal. Ishkhanyan probeert naar een medespeler te passen. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Parkitny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mogiełka trapt de bal weg. Küçükyılmaz kopt de bal weg. Sosna rent richting de bal. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sioncke verovert de bal door een tackle van achteren. Sioncke geeft een hoge lob. Mogiełka is nu in balbezit. Sosna onderschept slim de pass. Sosna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chętny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna verovert de bal door een tackle van achteren. Sosna haalt uit met een fantastische trap. Parkitny maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna speelt de bal door. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Machaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okołowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Reinoso krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 1:0

24e minuut.
Okołowicz passt de bal zonder na te denken. Reinoso rent richting de bal. Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Sosna is nu in balbezit. Sosna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Frontczek verovert de bal door een tackle van achteren. Frontczek geeft de bal voor. Mogiełka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Jachymiak rent richting de bal. Jachymiak geeft een lange en hoge pass. Sosna kopt de bal weg. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Frontczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nadbrzeski de bal. Reinoso rent richting de bal. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Machaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parkitny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Frontczek passt de bal in één keer door. Jagusztyn heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Adnyana zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Adnyana moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Adnyana schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Ishkhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ishkhanyan passt de bal met de wreef. Machaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Okołowicz geeft de bal voor. Frontczek rent richting de bal. Frontczek geeft een lange en hoge pass. Reinoso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Święci Szczecin 32%, SKLADZAGRUBESIANO 68%.
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 2:0

51e minuut.
Küçükyılmaz onderschept slim de pass. Küçükyılmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Machaj de bal. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 3:0

54e minuut.
Szczepek verovert de bal door een tackle van achteren. Ishkhanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Ishkhanyan geeft een lange en hoge pass. Reinoso rent richting de bal. Reinoso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Ishkhanyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ishkhanyan schiet op doel. Parkitny probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Küçükyılmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Reinoso de bal. Machaj maakt een afschuwelijke overtreding. Machaj krijgt een gele kaart.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okołowicz met de inworp. Küçükyılmaz rent richting de bal. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sosna is nu in balbezit. Sosna schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Machaj is nu in balbezit. Machaj passt de bal zonder na te denken. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso schiet op doel. Parkitny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 4:0

66e minuut.
Küçükyılmaz geeft de bal voor. Sosna geeft de bal voor. Daar is Reinoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Parkitny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 5:0

77e minuut.
Ishkhanyan geeft een hoge lob. Sosna heeft problemen om de bal te vangen. Mogiełka rent richting de bal. Sosna onderschept slim de pass. Sosna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 6:0

84e minuut.
Parkitny trapt de bal weg. Frontczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontczek met een sublieme pass. Reinoso rent richting de bal. Reinoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Okołowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Machaj legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Reinoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sosna kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 7:0

88e minuut.
Jagusztyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagusztyn passt de bal met de wreef. Szczepek probeert de bal aan de voet te houden. Reinoso rent richting de bal. Reinoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Święci Szczecin 17%, SKLADZAGRUBESIANO 83%.
Święci Szczecin - SKLADZAGRUBESIANO 8:0