Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Olimpia Kąty Fc Wałków
Normal Tactiek test
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 36.3
poor Schieten good
poor Passen poor
hopeless Verdedigen average


9e minuut.
Łydka verovert de bal door een tackle van achteren. Łydka passt de bal in één keer door. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos draait met de bal, schiet en ... Ślepecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:1

11e minuut.
Ślepecki speelt de bal door. Klungelig pakt Matysek de bal. Matysek kopt de bal weg. Kos rent richting de bal. Kos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Janzen passt de bal zonder na te denken. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos rent richting de bal. Kos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:2

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Mirecki de bal onder controle te krijgen. Auterio rent richting de bal. Auterio met een sublieme pass. Łydka is nu in balbezit. Łydka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Büyükburç verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükburç met een sublieme pass. Auterio geeft een hoge lob. Kos rent richting de bal. Kos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mirecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Habiloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak is nu in balbezit. Ościak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak passt de bal zonder na te denken. Kos rent richting de bal. Łydka rent richting de bal. Łydka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:3

45e minuut.
Ościak rent richting de bal. Ościak passt de bal zonder na te denken. Kos rent richting de bal. Łydka rent richting de bal. Łydka draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Olimpia Kąty 89%, Fc Wałków 11%.
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:4

50e minuut.
Kalwara geeft de bal voor. Inworp. Habiloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ościak is nu in balbezit. Ościak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mirecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak probeert naar een medespeler te passen. Kos rent richting de bal. Kos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Janzen kopt de bal weg. Kos rent richting de bal. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:5

56e minuut.
Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosna is nu in balbezit. Janzen onderschept slim de pass. Janzen geeft een lange en hoge pass. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janzen met een snelle inworp. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:6

65e minuut.
Helberg is nu in balbezit. Helberg geeft een lange en hoge pass. Kos kopt de bal weg. Janzen rent richting de bal. Janzen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Habiloğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sobieski komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janzen met de inworp. Anasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Ościak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:7

68e minuut.
Daar is Tupczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydka is nu in balbezit. Łydka passt de bal in één keer door. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Auterio passt de bal met de wreef. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen passt de bal zonder na te denken. Kos is nu in balbezit. Kos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Ślepecki speelt de bal door. Matysek kopt de bal weg. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sosna de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:8

90e minuut.
Anasiak rent richting de bal. Łydka verovert de bal door een tackle van achteren. Łydka passt de bal met de wreef. Kos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Łydka rent richting de bal. Łydka schiet op doel. Ślepecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Olimpia Kąty 78%, Fc Wałków 22%.
KKS Olimpia Kąty - Fc Wałków 0:8