Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Modric C.F. Tomelloso
523 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Hermosín passt de bal met de wreef. Lađević verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Socea de bal. Pinel is nu in balbezit. Pinel haalt uit met een fantastische trap. Scutaru bokst de bal weg.

6e minuut.
Corrales Martín geeft de bal voor. Lađević kopt de bal weg. Liberti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pinel is nu in balbezit. Pinel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rodera kopt de bal weg. Candotto heeft problemen om de bal te vangen. Hermosín rent richting de bal. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. Lađević probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lastras probeert de bal aan de voet te houden. Socea rent richting de bal. Socea met een sublieme pass. Ödemiş rent richting de bal. Ödemiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Modric C.F. - Tomelloso 1:0

34e minuut.
Gavala speelt de bal door. Heinen is nu in balbezit. Heinen met een sublieme pass. Ödemiş heeft problemen om de bal te vangen. Ödemiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Modric C.F. - Tomelloso 2:0

41e minuut.
Liberti speelt de bal door. Lađević speelt de bal door. Gavala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ödemiş is nu in balbezit. Ödemiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Modric C.F. - Tomelloso 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Modric C.F. 46%, Tomelloso 54%.
Real Modric C.F. - Tomelloso 3:0

48e minuut.
Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Rodera rent richting de bal. Rodera probeert naar een medespeler te passen. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal met de wreef. Gavala is nu in balbezit. Gavala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rodera speelt de bal door. Leonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardo passt de bal in één keer door. Pinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Lastras met een snelle inworp. Rodera speelt de bal door. Pinel rent richting de bal. Pinel schiet op doel. Scutaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Modric C.F. - Tomelloso 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Modric C.F. 43%, Tomelloso 57%.
Real Modric C.F. - Tomelloso 3:1