Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: FC CMAS Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
TJ Jiskra Nový Bor Artemis Praha
343 Tactiek 4231
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 25.5
good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
Wall is nu in balbezit. Wall geeft een lange en hoge pass. Daar is Uskoković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uskoković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Jiskra Nový Bor - Artemis Praha 1:0

17e minuut.
Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela geeft de bal voor. Klungelig pakt Soós de bal. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia haalt uit met een fantastische trap. Bek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yanguela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Orrantia rent richting de bal. Orrantia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sokół speelt de bal door. Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz passt de bal in één keer door. Oshaug is nu in balbezit. Oshaug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sopoušek passt de bal in één keer door. Inworp. Wall met de inworp. Oshaug is nu in balbezit. Oshaug schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortíz is nu in balbezit. Ortíz met een sublieme pass. Orrantia rent richting de bal. Orrantia schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pessegueiro rent richting de bal. Ortíz onderschept slim de pass. Ortíz geeft de bal voor. Orrantia rent richting de bal. Orrantia draait met de bal, schiet en ... Bek bokst de bal weg.

40e minuut.
Klungelig pakt Potok de bal. Ortíz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uskoković de bal. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia schiet op doel. Bek bokst de bal weg.

41e minuut.
Inworp. Wall met een snelle inworp. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug speelt de bal door. Wall geeft een hoge lob. Bek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Jiskra Nový Bor 25%, Artemis Praha 75%.
TJ Jiskra Nový Bor - Artemis Praha 1:0

47e minuut.
Wall geeft een hoge lob. Soós probeert de bal aan de voet te houden. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia geeft een hoge lob. Uskoković krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yanguela met de inworp. Klungelig pakt Oshaug de bal. Oshaug schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gandalf de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Klungelig pakt Oshaug de bal. Heský rent richting de bal. Uskoković onderschept slim de pass. Oshaug rent richting de bal. Oshaug schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pevný rent richting de bal. Pevný geeft een lange en hoge pass. Sokół bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrbek verovert de bal door een tackle van achteren. Hrbek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcel verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marannino komt het veld opgelopen. Palsanmäki komt het veld opgelopen. Skonieczny komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Uskoković met een sublieme pass. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia speelt de bal door. Oshaug rent richting de bal. Oshaug schiet op doel. Paal!

65e minuut.
Soós rent richting de bal. Soós geeft een hoge lob. Skonieczny kopt de bal weg. Orrantia rent richting de bal. Orrantia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Oshaug de bal. Soós bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug verovert de bal door een tackle van achteren. Oshaug draait met de bal, schiet en ... Bek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ortíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortíz speelt de bal door. Orrantia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Oshaug draait met de bal, schiet en ... Bek bokst de bal weg. Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Orrantia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orrantia passt de bal zonder na te denken. Oshaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskoković rent richting de bal. Uskoković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Jiskra Nový Bor - Artemis Praha 2:0

83e minuut.
Oshaug is nu in balbezit. Uskoković is nu in balbezit. Heský rent richting de bal. Orrantia is nu in balbezit. Orrantia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Jiskra Nový Bor - Artemis Praha 3:0

85e minuut.
Inworp. Marannino met een snelle inworp. Oshaug rent richting de bal. Oshaug schiet op doel. Gandalf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Marannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Marannino passt de bal met de wreef. Ortíz geeft de bal voor. Uskoković is nu in balbezit. Uskoković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Jiskra Nový Bor - Artemis Praha 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Jiskra Nový Bor 31%, Artemis Praha 69%.
TJ Jiskra Nový Bor - Artemis Praha 4:0