Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Sv Fc Ma-ta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Coporan haalt uit met een fantastische trap. Firea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu schiet op doel. Theodorescu kopt de bal weg. Neagu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Negomireanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negomireanu geeft de bal voor. Aggelou probeert naar een medespeler te passen. Beclea rent richting de bal. Beclea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Aggelou onderschept slim de pass. Aggelou speelt de bal door. Teodorovici is nu in balbezit. Beclea rent richting de bal. Beclea draait met de bal, schiet en ... Scalat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Guşiţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miklosik is nu in balbezit. Miklosik passt de bal zonder na te denken. Býček rent richting de bal. Býček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Sv - Fc Ma-ta 0:1

42e minuut.
Drăguş probeert de bal aan de voet te houden. Drăguş geeft een hoge lob. Theodorescu probeert de bal aan de voet te houden. Coporan is nu in balbezit. Coporan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Sv 71%, Fc Ma-ta 29%.
CFR Sv - Fc Ma-ta 0:1

52e minuut.
Beclea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

64e minuut.
Buga is nu in balbezit. Buga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Negomireanu de bal. Clondescu rent richting de bal. Clondescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Raţă onderschept slim de pass. Raţă geeft een lange en hoge pass. Theodorescu kopt de bal weg. Býček bereikt de bal nog maar net als eerste. Býček geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Sv 54%, Fc Ma-ta 46%.
CFR Sv - Fc Ma-ta 0:1