Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Samyang muhd faris izwan
JUve Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


8e minuut.
Brodecký verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Brodecký met een snelle inworp. Anghelache speelt de bal door. Rosołowski geeft een lange en hoge pass. bin Dusa bokst de bal weg.

12e minuut.
Zahari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahak onderschept slim de pass. Sahak probeert naar een medespeler te passen. Gattinoni rent richting de bal. Gattinoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Anghelache speelt de bal door. Daar is Sahak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sahak passt de bal met de wreef. Gattinoni heeft problemen om de bal te vangen. Gattinoni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
bin Dusa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brodecký met de inworp. Anghelache bereikt de bal nog maar net als eerste. Anghelache geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gattinoni is nu in balbezit. Gattinoni schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
bin Said geeft een lange en hoge pass. Rosołowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anghelache rent richting de bal. Anghelache schiet op doel. bin Dusa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Białgoń passt de bal in één keer door. Ruiz Gómez rent richting de bal. Ruiz Gómez met een sublieme pass. Gattinoni rent richting de bal. Gattinoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Brodecký passt de bal in één keer door. Daar is Anghelache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelache met een sublieme pass. Gattinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gunalan verovert de bal door een tackle van achteren. Gunalan geeft de bal voor. Gattinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinoni haalt uit met een fantastische trap. bin Dusa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samyang - muhd faris izwan 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samyang 26%, muhd faris izwan 74%.
FC Samyang - muhd faris izwan 1:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brodecký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Gattinoni de bal. Gattinoni draait met de bal, schiet en ... bin Dusa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samyang - muhd faris izwan 2:0

65e minuut.
Gattinoni rent richting de bal. Hussin onderschept slim de pass. Hussin passt de bal zonder na te denken. Rosołowski heeft problemen om de bal te vangen. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosołowski met de inworp. Anghelache speelt de bal door. Sahak rent richting de bal. Sahak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Białgoń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anghelache speelt de bal door. Gattinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinoni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Białgoń met een sublieme pass. Klungelig pakt Sahak de bal. Anghelache speelt de bal door. Klungelig pakt Gattinoni de bal. Gattinoni haalt uit met een fantastische trap. bin Dusa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samyang - muhd faris izwan 3:0

74e minuut.
Anghelache onderschept slim de pass. Anghelache passt de bal zonder na te denken. Gattinoni is nu in balbezit. Gattinoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samyang - muhd faris izwan 4:0

80e minuut.
Hussin rent richting de bal. Hussin geeft de bal voor. Syamsuri kopt de bal weg. bin Che Lah rent richting de bal. bin Che Lah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Białgoń probeert naar een medespeler te passen. Brodecký rent richting de bal. Brodecký passt de bal met de wreef. Sahak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samyang 28%, muhd faris izwan 72%.
FC Samyang - muhd faris izwan 4:0