Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Samyang uj
JUve Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 21.5
adequate Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Azri Bujang rent richting de bal. Azri Bujang passt de bal met de wreef. Kózka probeert naar een medespeler te passen. Mitsotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsotakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samyang - uj 1:0

19e minuut.
Kózka passt de bal zonder na te denken. Białgoń heeft problemen om de bal te vangen. Białgoń probeert naar een medespeler te passen. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea schiet op doel. bin Che Omar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mitsotakis met een sublieme pass. bin Abd Rauf rent richting de bal. Kózka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kózka krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Leterme rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabtu met een snelle inworp. bin Wahabi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Wahabi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samyang 39%, uj 61%.
FC Samyang - uj 1:0

54e minuut.
Łysko met een sublieme pass. Leterme speelt de bal door. Łysko speelt de bal door. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Azri Bujang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leterme met een sublieme pass. Mitsotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsotakis schiet op doel. Roslan probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Daar is Białgoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białgoń speelt de bal door. Ţugulea rent richting de bal. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. bin Che Omar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Samyang - uj 2:0

68e minuut.
Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kózka rent richting de bal. Kózka passt de bal zonder na te denken. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Łysko met een sublieme pass. Nizam Bakar is nu in balbezit. Kózka begaat een overtreding. Kózka krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Łysko passt de bal zonder na te denken. Leterme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leterme speelt de bal door. Mitsotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsotakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Roslan passt de bal met de wreef. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Dean speelt de bal door. Mitsotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsotakis schiet op doel. bin Che Omar bokst de bal weg.

83e minuut.
Dean probeert naar een medespeler te passen. Leterme speelt de bal door. Roslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsotakis verovert de bal door een tackle van achteren. Mitsotakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Białgoń neemt de hoekschop. Daar is bin Tuan Shaari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitsotakis is nu in balbezit. Mitsotakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Daar is Azri Bujang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roslan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Leterme met een snelle inworp. Dean geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Samyang 22%, uj 78%.
FC Samyang - uj 2:0