Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RANNDIE KHAANA pichilingos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Bonilla schiet op doel. Gibbs is nu in balbezit. Gibbs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RANNDIE KHAANA - pichilingos 1:0

5e minuut.
Galván is nu in balbezit. Saldaña met een sublieme pass. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Fernández Gutiérrez de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gibbs zal de hoekschop nemen. Diez Ríos rent richting de bal. Diez Ríos draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Quiroz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ledezma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mendieta is nu in balbezit. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Córdoba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RANNDIE KHAANA - pichilingos 1:1

43e minuut.
Corella geeft een hoge lob. Borbón kopt de bal weg. Guevara controleert de bal met de borst. Mendieta rent richting de bal. Mendieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RANNDIE KHAANA - pichilingos 1:2

45e minuut.
Gibbs rent richting de bal. Borbón is nu in balbezit. Borbón passt de bal in één keer door. Mendieta rent richting de bal. Mendieta haalt uit met een fantastische trap. Córdoba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANNDIE KHAANA 52%, pichilingos 48%.
RANNDIE KHAANA - pichilingos 1:2

46e minuut.
Cargill raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Agüero komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Daar is Borbón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borbón passt de bal in één keer door. Galván bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván schiet op doel. Córdoba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De los Cobos met een snelle inworp. Bonilla geeft de bal voor. Diez Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RANNDIE KHAANA - pichilingos 2:2

77e minuut.
Gibbs onderschept slim de pass. Gibbs geeft een hoge lob. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel. Powell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RANNDIE KHAANA - pichilingos 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RANNDIE KHAANA 45%, pichilingos 55%.
RANNDIE KHAANA - pichilingos 3:2