Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eslam Los Tesoros
Normal Tactiek sokker
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 13.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Abdel Razek bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel Razek geeft de bal voor. Ben Laden heeft problemen om de bal te vangen. El-Ezaby is nu in balbezit. El-Ezaby haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
El-Nahy rent richting de bal. Abo Bakr onderschept slim de pass. Abo Bakr passt de bal met de wreef. Nabil is nu in balbezit. Nabil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Waleed is nu in balbezit. Abu Mosalam bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleed speelt de bal door. Abo Bakr rent richting de bal. Abo Bakr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Abdel Razek speelt de bal door. Ezz El Din rent richting de bal. Met opzet legt Badr zijn tegenspeler op de grond. Badr krijgt een gele kaart. Ezz El Din raakt geblesseerd tijdens het duel. Ezz El Din zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
El-Nahy bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleed bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleed passt de bal in één keer door. Nabil is nu in balbezit. Nabil draait met de bal, schiet en ... Bebo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badr neemt de hoekschop. Abo Bakr maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
El-Nahy met een sublieme pass. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim passt de bal met de wreef. Abo Bakr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Bakr schiet op doel. Bebo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Salim geeft de bal voor. Abo El-Naga bereikt de bal nog maar net als eerste. Badr schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Badr krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

43e minuut.
Taha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nabil de bal. Abo El-Naga rent richting de bal. Nabil is nu in balbezit. Nabil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eslam 66%, Los Tesoros 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eslam - Los Tesoros 0:0

48e minuut.
Bayoumi is nu in balbezit. Bayoumi geeft de bal voor. Daar is Hakim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Ezaby rent richting de bal. El-Ezaby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Salim geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ezz El Din zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Hakim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hakim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Haddad probeert naar een medespeler te passen. Burhan is nu in balbezit. Burhan passt de bal in één keer door. Hakim rent richting de bal. Hakim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jafar niet meer kan verder spelen. Rifaat komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eslam 50%, Los Tesoros 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
eslam - Los Tesoros 0:0