Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salem Town wilsons strikers
Operation Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 36.5
excellent Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen average


3e minuut.
Ubertini kopt de bal weg. Ruth rent richting de bal. Ruth passt de bal met de wreef. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Oberst heeft problemen om de bal te vangen. Oberst speelt de bal door. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Howell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 1:0

13e minuut.
Szatmáry passt de bal met de wreef. Ruth probeert naar een medespeler te passen. Popescu speelt de bal door. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Descarga rent richting de bal. Ruth met een sublieme pass. Popescu met een sublieme pass. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Howell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Howell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 2:0

26e minuut.
Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobruský bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Howell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 3:0

28e minuut.
Ruth met een snelle inworp. Descarga is nu in balbezit. Descarga met een sublieme pass. Daar is Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruth met de inworp. Popescu heeft problemen om de bal te vangen. Popescu haalt uit met een fantastische trap. Howell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 4:0

33e minuut.
Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitusi onderschept slim de pass. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fuentes de la Roca heeft problemen om de bal te vangen. Dobruský met een sublieme pass. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... Howell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 5:0

40e minuut.
Oberst geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ruth heeft problemen om de bal te vangen. Ruth passt de bal zonder na te denken. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 6:0

41e minuut.
Ruth raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tenkhoff komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salem Town 26%, wilsons strikers 74%.
Salem Town - wilsons strikers 6:0

49e minuut.
Daar is Tenkhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenkhoff passt de bal met de wreef. Popescu probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kurzak geeft een lange en hoge pass. Fuentes de la Roca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malick Cissé. Fuentes de la Roca is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Descarga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Descarga bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu rent richting de bal. Popescu passt de bal in één keer door. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Howell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Descarga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tenkhoff geeft een hoge lob. Malick Cissé probeert de bal aan de voet te houden. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Szatmáry rent richting de bal. Descarga verovert de bal door een tackle van achteren. Descarga speelt de bal door. Popescu is nu in balbezit. Popescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 7:0

59e minuut.
Tenkhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenkhoff passt de bal in één keer door. Popescu rent richting de bal. Popescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 8:0

62e minuut.
Inworp. Łopata komt het veld opgelopen. Kurzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oberst is nu in balbezit. Oberst geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kurzak passt de bal met de wreef. Popescu is nu in balbezit. Popescu speelt de bal door. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Kurzak passt de bal in één keer door. Descarga probeert naar een medespeler te passen. Fuentes de la Roca rent richting de bal. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Howell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 9:0

82e minuut.
Sieniuta komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Bonavera de bal. Tenkhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenkhoff passt de bal zonder na te denken. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tenkhoff met een snelle inworp. Descarga heeft problemen om de bal te vangen. Descarga geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca haalt uit met een fantastische trap. Howell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 10:0

87e minuut.
Tenkhoff probeert naar een medespeler te passen. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Severo rent richting de bal. Popescu onderschept slim de pass. Popescu geeft een hoge lob. Howell bokst de bal weg. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 11:0

88e minuut.
Tenkhoff heeft problemen om de bal te vangen. Tenkhoff speelt de bal door. Popescu rent richting de bal. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salem Town - wilsons strikers 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salem Town 17%, wilsons strikers 83%.
Salem Town - wilsons strikers 12:0