Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-24 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.01
  • Stadion: San Siro
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
AC Milan FanMUVN
223 Tactiek hoho
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 52.6
very good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen very good


12e minuut.
Antonsson passt de bal met de wreef. Nurk geeft een lange en hoge pass. Vezeanu kopt de bal weg. Tostowski rent richting de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Xintaris verovert de bal door een tackle van achteren. Xintaris speelt de bal door. Ðức Nhân probeert de bal aan de voet te houden. Cyrzan is nu in balbezit. Cyrzan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tsoumagas rent richting de bal. Tsoumagas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Perosini de bal onder controle te krijgen. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Ðức Nhân met een sublieme pass. Murdza is nu in balbezit. Murdza met een sublieme pass. Vezeanu is nu in balbezit. Vezeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - FanMUVN 0:1

38e minuut.
Murdza geeft een lange en hoge pass. Vezeanu kopt de bal weg. Filczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski haalt uit met een fantastische trap. Śmietana bokst de bal weg. Vezeanu rent richting de bal. Vezeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pihkanen is nu in balbezit. Dawidowski is nu in balbezit. Pihkanen onderschept slim de pass. Pihkanen haalt uit met een fantastische trap. Evensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan - FanMUVN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 50%, FanMUVN 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan - FanMUVN 1:1

55e minuut.
Filczyk geeft een hoge lob. Perosini heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Nhân rent richting de bal. Ðức Nhân passt de bal zonder na te denken. Pihkanen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pihkanen is nu in balbezit. Pihkanen geeft een lange en hoge pass. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap. Evensen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Oros geeft een lange en hoge pass. Ðức Nhân is nu in balbezit. Ðức Nhân passt de bal zonder na te denken. Cyrzan rent richting de bal. Cyrzan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

63e minuut.
Anh Trung geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Antonsson de bal onder controle te krijgen. Pihkanen met een sublieme pass. Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tuấn Ngọc kopt de bal weg. Nurk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milan - FanMUVN 1:2

73e minuut.
Chojanecki is nu in balbezit. Chojanecki passt de bal zonder na te denken. Pihkanen is nu in balbezit. Pihkanen haalt uit met een fantastische trap. Evensen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Milan - FanMUVN 2:2

79e minuut.
Nurk speelt de bal door. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tsoumagas rent richting de bal. Tsoumagas passt de bal zonder na te denken. Pihkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pihkanen draait met de bal, schiet en ... Cyrzan probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Nurk met de inworp. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ... Śmietana probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milan 39%, FanMUVN 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Milan - FanMUVN 2:2