Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kill Them Next nawfal abad
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bargdich geeft een hoge lob. Zniti is nu in balbezit. Zniti passt de bal met de wreef. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Roussi geeft een hoge lob. Wahib rent richting de bal. Wahib met een sublieme pass. Ettayeb is nu in balbezit. Ettayeb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bohoni trapt de bal weg van het doel. Zayd is nu in balbezit. Zayd passt de bal met de wreef. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mukhtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhtari geeft de bal voor. Klungelig pakt Zahir de bal. Ettayeb rent richting de bal. Ettayeb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Idrissi rent richting de bal. Idrissi passt de bal in één keer door. Zniti is nu in balbezit. Zniti haalt uit met een fantastische trap. Bohoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Roussi rent richting de bal. El-Talib verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talib met een sublieme pass. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zahir speelt de bal door. El-Talib is nu in balbezit. El-Talib probeert naar een medespeler te passen. Zniti heeft problemen om de bal te vangen. Zniti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kill Them Next - nawfal abad 0:1

43e minuut.
Muatazz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadji verovert de bal door een tackle van achteren. Hadji passt de bal zonder na te denken. Zniti rent richting de bal. Zniti haalt uit met een fantastische trap. Bohoni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kill Them Next - nawfal abad 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kill Them Next 53%, nawfal abad 47%.
Kill Them Next - nawfal abad 0:2

53e minuut.
Bargdich rent richting de bal. Bargdich geeft de bal voor. Habib-Allah probeert de bal aan de voet te houden. Zniti is nu in balbezit. Zniti schiet op doel. Bohoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
El-Talib is nu in balbezit. El-Talib met een sublieme pass. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti haalt uit met een fantastische trap. Bohoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kill Them Next - nawfal abad 0:3

89e minuut.
Zahir kopt de bal weg. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali passt de bal zonder na te denken. Mukhtari is nu in balbezit. Mukhtari geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kill Them Next 46%, nawfal abad 54%.
Kill Them Next - nawfal abad 0:3