Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
guillermos LOS RAIDERS
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
González onderschept slim de pass. Pérez onderschept slim de pass. Pérez met een sublieme pass. Santos Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Duarte rent richting de bal. Tomasito Rodríguez geeft een hoge lob. Noriega is nu in balbezit. Noriega haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Véliz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
González met een sublieme pass. Pérez rent richting de bal. Santos Ortiz rent richting de bal. Pérez rent richting de bal. Pérez draait met de bal, schiet en ... Pizarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pérez is nu in balbezit. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez. Pérez krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Santos Ortiz draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Avalos de bal. Menjívar speelt de bal door. Pérez rent richting de bal. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guillermos 75%, LOS RAIDERS 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
guillermos - LOS RAIDERS 0:0

48e minuut.
Menjívar probeert naar een medespeler te passen. Santos Ortiz rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Carballo met een sublieme pass. Larín heeft problemen om de bal te vangen. Larín probeert naar een medespeler te passen. Santos Ortiz is nu in balbezit. Santos Ortiz schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Domínguez geeft een lange en hoge pass. Noriega rent richting de bal. Noriega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
guillermos - LOS RAIDERS 1:0

89e minuut.
Daar is Santos Ortiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres rent richting de bal. Santos Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez is nu in balbezit. Pérez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: guillermos 53%, LOS RAIDERS 47%.
guillermos - LOS RAIDERS 1:0