Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting de La Nueve Habana FC
442 mia Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 21.1
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu geeft de bal voor. Tucki speelt de bal door. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rivas geeft een lange en hoge pass. Góngora kopt de bal weg. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera schiet op doel. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Habana FC 1:0

10e minuut.
Tascón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Drigs de bal. Tucki onderschept slim de pass. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Nápoles bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tucki neemt de hoekschop. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rangel kopt de bal weg. Daar is Arango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alejo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting de La Nueve - Habana FC 2:0

20e minuut.
Daar is Drigs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciucean onderschept slim de pass. Ciucean passt de bal zonder na te denken. Tucki is nu in balbezit. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pizzicarola geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alejo de bal. Kuczera rent richting de bal. Kuczera draait met de bal, schiet en ... Paal! Blervacq raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obositu komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Obositu rent richting de bal. Obositu probeert naar een medespeler te passen. Kuczera is nu in balbezit. Kuczera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 41%, Habana FC 59%.
Sporting de La Nueve - Habana FC 2:0

48e minuut.
Obositu rent richting de bal. Obositu geeft de bal voor. Pizzicarola speelt de bal door. Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. Nápoles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Dumitraşcu is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Góngora zal de hoekschop nemen. Toscano is nu in balbezit. Toscano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting de La Nueve 38%, Habana FC 62%.
Sporting de La Nueve - Habana FC 2:0