Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blaugrana 7 WKS Celiny
523 Tactiek Wojtas
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46 gemiddelde waardering 35.6
good Schieten average
weak Passen adequate
very good Verdedigen weak


2e minuut.
Curtean met de inworp. Lojen speelt de bal door. Pęchecki probeert naar een medespeler te passen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea schiet op doel. Detmer bokst de bal weg.

8e minuut.
Lojen passt de bal in één keer door. Jagła is nu in balbezit. Gruia verovert de bal door een tackle van achteren. Gruia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blaugrana 7 - WKS Celiny 1:0

24e minuut.
Pouttu passt de bal zonder na te denken. Daar is Kończak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pęchecki probeert naar een medespeler te passen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gruia rent richting de bal. Gruia speelt de bal door. Coşerea rent richting de bal. Coşerea schiet op doel. Detmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Blaugrana 7 - WKS Celiny 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blaugrana 7 39%, WKS Celiny 61%.
Blaugrana 7 - WKS Celiny 2:0

54e minuut.
Mignolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruia is nu in balbezit. Pęchecki probeert naar een medespeler te passen. Ruokoski rent richting de bal. Ruokoski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ruokoski kopt de bal weg. Daar is Rowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltariu is nu in balbezit. Baltariu haalt uit met een fantastische trap. Detmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaugrana 7 - WKS Celiny 3:0

79e minuut.
Mignolet met een sublieme pass. Klungelig pakt Balmer de bal. Balmer geeft een hoge lob. Baltariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tollebeek verovert de bal door een tackle van achteren. Tollebeek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kodzhabashev de bal. Kwaczała rent richting de bal. Kwaczała haalt uit met een fantastische trap. Ladner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Anielski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pouttu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Coşerea bereikt de bal nog maar net als eerste. Coşerea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blaugrana 7 - WKS Celiny 4:0

88e minuut.
Gruia onderschept slim de pass. Gruia speelt de bal door. Coşerea rent richting de bal. Coşerea haalt uit met een fantastische trap. Detmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blaugrana 7 - WKS Celiny 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blaugrana 7 45%, WKS Celiny 55%.
Blaugrana 7 - WKS Celiny 5:0