Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mizgeris Siautėjantis viesulas
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen average


1e minuut.
Kukulskis passt de bal met de wreef. Subatkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mėlynavičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mėlynavičius krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Barrientos bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrientos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Antinas de bal. Mėlynavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mėlynavičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos geeft een lange en hoge pass. Gudjurgis kopt de bal weg. Mėlynavičius is nu in balbezit. Mėlynavičius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Plesec probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mėlynavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mėlynavičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kizeliauskas met een harde bal richting middenveld. Pejanović kopt de bal weg. Gudjurgis is nu in balbezit. Gudjurgis schiet op doel. Kizeliauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mizgeris - Siautėjantis viesulas 0:1

29e minuut.
Gudjurgis onderschept slim de pass. Gudjurgis geeft een lange en hoge pass. Jakimauskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jakimauskas geeft een hoge lob. Plesec rent richting de bal. Kukulskis begaat een overtreding. Plesec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Plesec kan niet meer verder spelen. Santos komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mizgeris 61%, Siautėjantis viesulas 39%.
mizgeris - Siautėjantis viesulas 0:1

47e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos speelt de bal door. Jermolinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kviedaraitis onderschept slim de pass. Kviedaraitis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Subatkis speelt de bal door. Vonžadas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vonžadas passt de bal zonder na te denken. Mėlynavičius is nu in balbezit. Mėlynavičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Ranđelović komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Ešrefić geeft de bal voor. Jakimauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Kviedaraitis de bal. Gudjurgis is nu in balbezit. Gudjurgis schiet op doel. Kizeliauskas bokst de bal weg.

62e minuut.
Kviedaraitis probeert naar een medespeler te passen. Wódkiewicz is nu in balbezit. Wódkiewicz passt de bal zonder na te denken. Gudjurgis is nu in balbezit. Gudjurgis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ranđelović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranđelović passt de bal in één keer door. Mandrijauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudjurgis onderschept slim de pass. Gudjurgis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Gennaio probeert naar een medespeler te passen. Barrientos is nu in balbezit. Barrientos met een sublieme pass. Ranđelović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranđelović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mizgeris - Siautėjantis viesulas 0:2

87e minuut.
Antinas is nu in balbezit. Antinas geeft een hoge lob. Inworp. Barrientos met een snelle inworp. Ranđelović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pejanović passt de bal zonder na te denken. Santos met een sublieme pass. Gudjurgis is nu in balbezit. Gudjurgis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mizgeris 65%, Siautėjantis viesulas 35%.
mizgeris - Siautėjantis viesulas 0:2