Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Norge Deutschland
elbasso- Tactiek MR2
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
74.3 gemiddelde waardering 82
formidabel Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen briljant
uitmuntend Verdedigen briljant


21e minuut.
Grøtterud bereikt de bal nog maar net als eerste. Grøtterud passt de bal zonder na te denken. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen haalt uit met een fantastische trap. Möhring werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Deutschland 1:0

30e minuut.
Pitter rent richting de bal. Pitter met een sublieme pass. Oly rent richting de bal. Oly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Norge - Deutschland 1:1

34e minuut.
Klungelig pakt Hage de bal. Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahlbo is nu in balbezit. Ebner onderschept slim de pass. Ebner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Kobierski is nu in balbezit. Kobierski passt de bal met de wreef. Pitter is nu in balbezit. Pitter geeft de bal voor. Oly krijgt zijn hoofd ertegen. Sørgård bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kobierski met een snelle inworp. Pitter geeft een lange en hoge pass. Oly springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Deutschland 1:2

44e minuut.
Oly kopt de bal weg. Peschke is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dahlbo. Peschke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peschke wilt de vrije trap nemen. Sørgård bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 60%, Deutschland 40%.
Norge - Deutschland 1:2

47e minuut.
Oly kopt de bal weg. Peschke is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dahlbo ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dahlbo naar de kleedkamers voor een vroege douche. Peschke raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oly kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sørgård maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Deutschland 1:3

51e minuut.
Gablenz rent richting de bal. Høye verovert de bal door een tackle van achteren. Høye met een sublieme pass. Kristoffersen is nu in balbezit. Kristoffersen schiet op doel. Möhring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Ebner bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebner passt de bal met de wreef. Pitter met een sublieme pass. Peschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschke draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Høye passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Myrvang de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Myrvang neemt de hoekschop. Skavhaug maakt een snoekduik en kopt de bal. Möhring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Høgås heeft problemen om de bal te vangen. Pitter speelt de bal door. Peschke bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschke haalt uit met een fantastische trap. Sørgård maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Deutschland 1:4

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gundersen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kobierski passt de bal met de wreef. Ebner is nu in balbezit. Aas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meisingset komt het veld opgelopen. Lage komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Flankenwolf verovert de bal door een tackle van achteren. Flankenwolf speelt de bal door. Lage rent richting de bal. Lage haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Deutschland 1:5

74e minuut.
Grøtterud onderschept slim de pass. Grøtterud geeft de bal voor. Skavhaug rent richting de bal. Skavhaug schiet op doel. Möhring maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Deutschland 2:5

80e minuut.
Ebner speelt de bal door. Peschke is nu in balbezit. Høgås legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Høgås krijgt een gele kaart. Peschke raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lage neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Pitter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter passt de bal zonder na te denken. Lage rent richting de bal. Lage haalt uit met een fantastische trap. Sørgård maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Norge - Deutschland 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Norge 61%, Deutschland 39%.
Norge - Deutschland 2:6