Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland Eesti
MR3 Tactiek deu.43w2m
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
82.5 gemiddelde waardering 80.8
wonderbaarlijk Schieten wonderbaarlijk
briljant Passen uitmuntend
briljant Verdedigen briljant


5e minuut.
Lossmann kopt de bal weg. Paala probeert naar een medespeler te passen. Roopõld is nu in balbezit. Roopõld geeft een lange en hoge pass. Lossmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Klungelig pakt Pitter de bal. Pitter passt de bal in één keer door. Höhle bereikt de bal nog maar net als eerste. Höhle geeft een hoge lob. Oly krijgt zijn hoofd ertegen. Luasepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Prüüs bereikt de bal nog maar net als eerste. Prüüs passt de bal in één keer door. Lossmann rent richting de bal. Lossmann haalt uit met een fantastische trap. Tempsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Eesti 0:1

20e minuut.
Oly is nu in balbezit. Ojassoo rent richting de bal. Oly verovert de bal door een tackle van achteren. Oly haalt uit met een fantastische trap. Luasepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland - Eesti 1:1

30e minuut.
Oly verovert de bal door een tackle van achteren. Oly speelt de bal door. Isensee rent richting de bal. Isensee geeft een hoge lob. Oly krijgt zijn hoofd ertegen. Luasepp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Vasar passt de bal zonder na te denken. Dohm onderschept slim de pass. Lossmann heeft problemen om de bal te vangen. Lossmann schiet op doel. Tempsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Eesti 1:2

33e minuut.
Isensee passt de bal met de wreef. Ebner speelt de bal door. Oly bereikt de bal nog maar net als eerste. Oly schiet op doel. Luasepp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deutschland - Eesti 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 42%, Eesti 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland - Eesti 2:2

47e minuut.
Hage passt de bal in één keer door. Höhle rent richting de bal. Höhle passt de bal met de wreef. Oly is nu in balbezit. Oly draait met de bal, schiet en ... Luasepp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Vasar passt de bal zonder na te denken. Roopõld rent richting de bal. Roopõld geeft de bal voor. Lossmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Tempsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Eesti 2:3

57e minuut.
Viira komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luts komt het veld opgelopen. Teder komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ebner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Võtti. Ebner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Peschke komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Roopõld is nu in balbezit. Roopõld heeft problemen om de bal te vangen. Roopõld geeft een hoge lob. Luts krijgt zijn hoofd ertegen. Tempsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Eesti 2:4

77e minuut.
Dohm bereikt de bal nog maar net als eerste. Dohm geeft een hoge lob. Pitter kopt de bal weg. Höhle geeft de bal voor. Oly springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Võtti passt de bal zonder na te denken. Teder is nu in balbezit. Teder met een sublieme pass. Viira is nu in balbezit. Viira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Schlitte komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Höhle is nu in balbezit. Mäekivi onderschept slim de pass. Mäekivi geeft de bal voor. Viira rent richting de bal. Viira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Teder bereikt de bal nog maar net als eerste. Viira rent richting de bal. Viira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 43%, Eesti 57%.
Deutschland - Eesti 2:4