Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-06 22:01
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Arena celeste
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Uberlândia futebol arte Altrinchan
Attack Tactiek NedStone
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 39.5
redelijk Schieten goed
hopeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen redelijk


7e minuut.
Gołoś probeert naar een medespeler te passen. Bocaş rent richting de bal. Bocaş met een sublieme pass. Simonin rent richting de bal. Simonin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bocaş rent richting de bal. Bonfigli begaat een overtreding. Bocaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zornetta met een snel genomen vrije trap. Simonin heeft problemen om de bal te vangen. Simonin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zornetta heeft problemen om de bal te vangen. Terim geeft de bal voor. Demirian rent richting de bal. Demirian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Terim geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fedorov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zornetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zornetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Dulski rent richting de bal. Scarlat verovert de bal door een tackle van achteren. Scarlat speelt de bal door. Zornetta rent richting de bal. Zornetta draait met de bal, schiet en ... Paal!

38e minuut.
Demirian is nu in balbezit. Demirian speelt de bal door. Simonin is nu in balbezit. Simonin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia futebol arte - Altrinchan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia futebol arte 71%, Altrinchan 29%.
Uberlândia futebol arte - Altrinchan 0:1

48e minuut.
Plindău met een harde bal richting middenveld. Gołoś kopt de bal weg. Zornetta is nu in balbezit. Zornetta haalt uit met een fantastische trap. Plindău werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia futebol arte - Altrinchan 0:2

50e minuut.
Öğretmen is nu in balbezit. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian passt de bal met de wreef. Simonin is nu in balbezit. Simonin draait met de bal, schiet en ... Plindău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pazio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fedorov rent richting de bal. Zornetta probeert naar een medespeler te passen. Demirian rent richting de bal. Demirian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia futebol arte - Altrinchan 0:3

66e minuut.
Sekwa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert da Costura de bal onder controle te krijgen. Gołoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladas verovert de bal door een tackle van achteren. Ladas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fedorov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zornetta de bal. Zornetta passt de bal in één keer door. Simonin is nu in balbezit. Simonin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberlândia futebol arte - Altrinchan 0:4

89e minuut.
Bonfigli rent richting de bal. Bocaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bocaş passt de bal zonder na te denken. Zornetta rent richting de bal. Zornetta schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberlândia futebol arte 66%, Altrinchan 34%.
Uberlândia futebol arte - Altrinchan 0:4