Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-09 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Indonesia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Indonesia USA
wing_1 Tactiek cio-532-lw
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
72.7 gemiddelde waardering 72.3
formidable Schieten outstanding
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen formidable


17e minuut.
Armas speelt de bal door. Hutagalung met een snel genomen vrije trap. Prasetio rent richting de bal. Armas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prasetio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Prasetio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Armas neemt vlug de vrije trap. Supriono bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Wells geeft de bal voor. Sackett springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sahetapy is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosada geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sahetapy rent richting de bal. Sahetapy schiet op doel. Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 49%, USA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indonesia - USA 0:0

46e minuut.
Wanggai komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Parrish is nu in balbezit. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Samsuri onderschept slim de pass. Samsuri geeft een lange en hoge pass. Sahetapy springt en kopt de bal. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Steinbrenner is nu in balbezit. Steinbrenner geeft de bal voor. Parrish maakt een snoekduik en kopt de bal. Sackett bereikt de bal nog maar net als eerste. Sackett draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - USA 0:1

69e minuut.
Manusiwa onderschept slim de pass. Manusiwa geeft een hoge lob. Wanggai geeft de bal voor. Sahetapy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahetapy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas geeft een lange en hoge pass. Wells is nu in balbezit. Wells geeft een hoge lob. Parrish krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Supriono heeft problemen om de bal te vangen. Wells verovert de bal door een tackle van achteren. Batola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batola krijgt een gele kaart. Wells is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Steinbrenner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sackett heeft problemen om de bal te vangen. Sackett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia - USA 0:2

90e minuut.
Supriono onderschept slim de pass. Supriono geeft een lange en hoge pass. Prasetio rent richting de bal. Prasetio schiet op doel. Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia 52%, USA 48%.
Indonesia - USA 0:2
USA