Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCM Taxa F.C. Universitatea Craiova
2019 Tactiek Batman All-in_V7
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 45.6
excellent Schieten average
very good Passen very good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Somalha met een sublieme pass. Talpăiute heeft problemen om de bal te vangen. Talpăiute speelt de bal door. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev schiet op doel. Hekrdla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Gavrieli geeft de bal voor. Lomholdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Patera begaat een overtreding. Patera krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Patera probeert naar een medespeler te passen. Delin rent richting de bal. Delin geeft de bal voor. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Důras kopt de bal weg. Klungelig pakt Evgeniev de bal. La Marca begaat een overtreding. La Marca krijgt een gele kaart. Evgeniev raakt geblesseerd tijdens het duel. Salceda komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 37%, F.C. Universitatea Craiova 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCM Taxa - F.C. Universitatea Craiova 0:0

51e minuut.
La Marca verovert de bal door een tackle van achteren. La Marca speelt de bal door. Leśnik rent richting de bal. Lomholdt verovert de bal door een tackle van achteren. Lomholdt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mikucki probeert de bal met de borst te controleren. Somalha bereikt de bal nog maar net als eerste. Somalha probeert naar een medespeler te passen. Mikucki rent richting de bal. Mikucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mikucki draait met de bal, schiet en ... Doroftei probeert de bal aan de voet te houden. Somalha geeft de bal voor. Evgeniev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCM Taxa - F.C. Universitatea Craiova 1:0

67e minuut.
Mikucki speelt de bal door. Somalha rent richting de bal. Somalha speelt de bal door. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCM Taxa 42%, F.C. Universitatea Craiova 58%.
FCM Taxa - F.C. Universitatea Craiova 1:0