Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as sinauti FC Aquarius TITAN
offf Tactiek n5.1
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 51.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Forest geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moldoveanu met een snelle inworp. Gheorghe is nu in balbezit. Gheorghe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Rychter probeert de bal met de borst te controleren. Ioan rent richting de bal. Rychter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rychter krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gheorghe rent richting de bal. Ivanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanković passt de bal met de wreef. Kryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychter geeft de bal voor. Daar is Bogdan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simionescu rent richting de bal. Simionescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 35%, FC Aquarius TITAN 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
as sinauti - FC Aquarius TITAN 0:0

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brandani komt het veld opgelopen. Martmaa komt het veld opgelopen. Quang Trường komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Voicu verovert de bal door een tackle van achteren. Voicu met een sublieme pass. Martmaa is nu in balbezit. Martmaa schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Martmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Martmaa probeert naar een medespeler te passen. Brandani rent richting de bal. Brandani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - FC Aquarius TITAN 0:1

72e minuut.
Rychter kopt de bal weg. Ivanković probeert naar een medespeler te passen. Botezatu probeert de bal aan de voet te houden. Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Moldoveanu geeft een hoge lob. Voicu rent richting de bal. Voicu passt de bal zonder na te denken. Brandani bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandani haalt uit met een fantastische trap. Pasterov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - FC Aquarius TITAN 0:2

82e minuut.
Forest verovert de bal door een tackle van achteren. Forest met een sublieme pass. Luca met een sublieme pass. Kess is nu in balbezit. Kess schiet op doel. Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu met een sublieme pass. Rychter speelt de bal door. Kryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Klungelig pakt Quang Trường de bal. Kuldver met een sublieme pass. Brandani kan de bal niet met de borst controleren. Brandani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as sinauti - FC Aquarius TITAN 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as sinauti 43%, FC Aquarius TITAN 57%.
as sinauti - FC Aquarius TITAN 0:3