Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-16 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers:
USA Cuba
cio-532-lw Tactiek AVESTRUZ
43% Balbezit 57%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
72.8 gemiddelde waardering 79.6
outstanding Schieten incredible
excellent Passen incredible
formidable Verdedigen incredible


17e minuut.
Hermoso onderschept slim de pass. Hermoso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martí de bal. Martí geeft een lange en hoge pass. Infante krijgt zijn hoofd ertegen. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Almarales bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cuba 0:1

23e minuut.
King geeft de bal voor. Parrish kopt de bal weg. Rangel rent richting de bal. Sackett onderschept slim de pass. Sackett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lantigua passt de bal met de wreef. Armas rent richting de bal. Almarales verovert de bal door een tackle van achteren. Almarales haalt uit met een fantastische trap. Branch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cuba 0:2

36e minuut.
Armas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Shump, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almarales is nu in balbezit. Almarales draait met de bal, schiet en ... Branch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cuba 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 49%, Cuba 51%.
USA - Cuba 0:3

46e minuut.
Conde komt het veld opgelopen. Oliva komt het veld opgelopen. Morejón komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Steinbrenner probeert naar een medespeler te passen. Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells passt de bal zonder na te denken. Sackett is nu in balbezit. Sackett draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Xander geeft een lange en hoge pass. Caballero rent richting de bal. Caballero passt de bal zonder na te denken. Sackett rent richting de bal. Sackett schiet op doel. Castellón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Branch probeert naar een medespeler te passen. Balmaseda kopt de bal weg. Oliva probeert de bal met de borst te controleren. Oliva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Shump geeft een lange en hoge pass. Parrish kopt de bal weg. Wells geeft een hoge lob. Sackett maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Parrish is nu in balbezit. Parrish haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Cuba 1:3

87e minuut.
Conde probeert naar een medespeler te passen. Balmaseda met een sublieme pass. Oliva rent richting de bal. Oliva haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 43%, Cuba 57%.
USA - Cuba 1:3
USA