Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-20 19:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ragges Boys Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers:
Ragges Boys Saska Małkinia
B-laget Tactiek ZemNor v 3.00
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
41.4 gemiddelde waardering 42.5
redelijk Schieten solide
zwak Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Bobula is nu in balbezit. Bobula speelt de bal door. Chroust is nu in balbezit. Chroust haalt uit met een fantastische trap. Gyllander probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ragges Boys - Saska Małkinia 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Noelsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Philipsson rent richting de bal. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Noelsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kiškár passt de bal in één keer door. Megyebíró probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jurošević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chroust is nu in balbezit. Chroust draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ladaga geeft de bal voor. Daar is Nurhuda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philipsson probeert naar een medespeler te passen. Falang is nu in balbezit. Falang haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Nurhuda passt de bal in één keer door. Bobula is nu in balbezit. Bobula probeert naar een medespeler te passen. Chroust bereikt de bal nog maar net als eerste. Chroust haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Dojaś is nu in balbezit. Chroust onderschept slim de pass. Bobula speelt de bal door. Kiškár is nu in balbezit. Kiškár haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Nurhuda met de inworp. Bobula rent richting de bal. Bobula passt de bal met de wreef. Chroust is nu in balbezit. Chroust haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 48%, Saska Małkinia 52%.
Ragges Boys - Saska Małkinia 0:1

49e minuut.
Falang probeert naar een medespeler te passen. Munck rent richting de bal. Munck probeert naar een medespeler te passen. Mack rent richting de bal. Mack draait met de bal, schiet en ... Pleşu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Megyebíró heeft problemen om de bal te vangen. Megyebíró passt de bal in één keer door. Kiškár speelt de bal door. Chroust is nu in balbezit. Chroust haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Nurhuda rent richting de bal. Nurhuda speelt de bal door. Bobula met een sublieme pass. Chroust rent richting de bal. Chroust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Noelsson rent richting de bal. Noelsson met een sublieme pass. Mack rent richting de bal. Mack haalt uit met een fantastische trap. Pleşu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ragges Boys - Saska Małkinia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ragges Boys 47%, Saska Małkinia 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ragges Boys - Saska Małkinia 1:1