Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-21 01:29
  • Competitiewedstrijd: !(-.-)!
  • Stadion: REAL LUXUZ Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Shikatsu FC Club brujas Fc
Táctica 3 Tactiek Regreso
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 40.8
matig Schieten redelijk
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Pahlow is nu in balbezit. Ticu speelt de bal door. Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Carbajal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lismare komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Pahlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuzcu verovert de bal door een tackle van achteren. Tuzcu met een sublieme pass. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kulczyk geeft een hoge lob. Trung Giang is nu in balbezit. Trung Giang probeert naar een medespeler te passen. Waszkiewicz rent richting de bal. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ticu verovert de bal door een tackle van achteren. Ticu probeert naar een medespeler te passen. Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikatsu FC - Club brujas Fc 1:0

30e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Ticu onderschept slim de pass. Waszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu is nu in balbezit. Ticu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sylvestros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvestros draait met de bal, schiet en ... Arango Saenz probeert de bal aan de voet te houden. Man Kwong is nu in balbezit. Man Kwong geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Man Kwong probeert naar een medespeler te passen. Lismare heeft problemen om de bal te vangen. Lismare geeft een lange en hoge pass. Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shikatsu FC 65%, Club brujas Fc 35%.
Shikatsu FC - Club brujas Fc 1:0

46e minuut.
Tuzcu passt de bal zonder na te denken. Šop speelt de bal door. Sylvestros rent richting de bal. Sylvestros draait met de bal, schiet en ... Getiren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shikatsu FC - Club brujas Fc 1:1

57e minuut.
Getiren met een sublieme pass. Ticu rent richting de bal. Ticu met een sublieme pass. Waszkiewicz is nu in balbezit. Waszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Sierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Pahlow bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Souza onderschept slim de pass. de Oliveira Souza geeft de bal voor. Tuzcu rent richting de bal. Tuzcu schiet op doel. Getiren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vågan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shikatsu FC - Club brujas Fc 1:2

68e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šop onderschept slim de pass. Šop passt de bal met de wreef. Tuzcu rent richting de bal. Tuzcu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt de Oliveira Souza de bal. Arévalo rent richting de bal. de Oliveira Souza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. de Oliveira Souza krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieć geeft de bal voor. Inworp. Alemagna met een snelle inworp. Ticu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lismare kopt de bal weg. Daar is Vågan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sylvestros is nu in balbezit. Tuzcu rent richting de bal. Tuzcu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
de Oliveira Souza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuzcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlow legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuzcu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lismare legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Lismare met een sublieme pass. de Oliveira Souza geeft een hoge lob. Sylvestros rent richting de bal. Sylvestros schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
de Oliveira Souza rent richting de bal. de Oliveira Souza geeft de bal voor. Klungelig pakt Vågan de bal. Sylvestros rent richting de bal. Sylvestros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shikatsu FC 67%, Club brujas Fc 33%.
Shikatsu FC - Club brujas Fc 1:2