Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Originales Goleadores PPW FC
Suplencia v2 Tactiek [UBW]
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
40.5 gemiddelde waardering 45.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Macsali probeert naar een medespeler te passen. Pacholczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quispe. Pacholczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. La Gamba wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Macsali onderschept slim de pass. Macsali met een sublieme pass. Đogović is nu in balbezit. Đogović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - PPW FC 0:1

7e minuut.
La Gamba passt de bal in één keer door. Galey bereikt de bal nog maar net als eerste. Galey probeert naar een medespeler te passen. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Deleanu geeft een hoge lob. Schenk met een sublieme pass. La Gamba kopt de bal weg. Đogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović haalt uit met een fantastische trap. Schenk bokst de bal weg. Schenk probeert naar een medespeler te passen. La Gamba kopt de bal weg. Daar is Pacholczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacholczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Galey met de inworp. Klungelig pakt Pacholczyk de bal. Pacholczyk passt de bal met de wreef. Đogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović draait met de bal, schiet en ... Schenk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - PPW FC 0:2

14e minuut.
Basman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kresta met de inworp. de Condé rent richting de bal. de Condé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Đogović is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Quispe ... Strafschop! Đogović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Đogović neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
La Gamba is nu in balbezit. Hinostroza begaat een overtreding. La Gamba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Louwette met een snel genomen vrije trap. Pacholczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Cruz de bal. Đogović rent richting de bal. Đogović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Macsali passt de bal met de wreef. Cărănică rent richting de bal. Cărănică met een sublieme pass. Đogović rent richting de bal. Đogović draait met de bal, schiet en ... Schenk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Deleanu is nu in balbezit. Deleanu geeft een lange en hoge pass. Đogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - PPW FC 0:3

34e minuut.
Đogović is nu in balbezit. Vinereanu onderschept slim de pass. Vinereanu geeft een hoge lob. de Condé krijgt zijn hoofd ertegen. Geantă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de Condé rent richting de bal. de Condé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - PPW FC 1:3

39e minuut.
Pacholczyk is nu in balbezit. Campolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Pacholczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 61%, PPW FC 39%.
Los Originales Goleadores - PPW FC 1:3

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Zborowski de bal onder controle te krijgen. Hinostroza is nu in balbezit. La Gamba schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. La Gamba is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Louwette rent richting de bal. Louwette geeft de bal voor. Đogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović draait met de bal, schiet en ... Schenk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - PPW FC 1:4

68e minuut.
Basman bereikt de bal nog maar net als eerste. Basman geeft een hoge lob. Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Đogović is nu in balbezit. Đogović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cărănică met een sublieme pass. Macsali met een sublieme pass. Đogović rent richting de bal. Đogović schiet op doel. Schenk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - PPW FC 1:5

77e minuut.
de Condé met een sublieme pass. Daar is Zborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinostroza is nu in balbezit. Đogović onderschept slim de pass. Đogović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Cărănică verovert de bal door een tackle van achteren. Cărănică met een sublieme pass. Đogović rent richting de bal. Đogović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - PPW FC 1:6

89e minuut.
Campolo rent richting de bal. Galey rent richting de bal. Galey passt de bal met de wreef. Đogović rent richting de bal. Đogović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 55%, PPW FC 45%.
Los Originales Goleadores - PPW FC 1:6