Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-01-28 01:29
  • Competitiewedstrijd: !(-.-)!
  • Stadion: Emadi Stadium
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
Club brujas Fc Goleo FC
Regreso Tactiek Perú
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 52.9
average Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Fernández Antuña verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Antuña met een sublieme pass. Špitálský probeert naar een medespeler te passen. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Kmieć de bal. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Goleo FC 0:1

10e minuut.
Yilmaz is nu in balbezit. Yilmaz passt de bal met de wreef. Špitálský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ion de bal. Ion draait met de bal, schiet en ... Sierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Man Kwong bereikt de bal nog maar net als eerste. Špitálský verovert de bal door een tackle van achteren. Špitálský geeft een lange en hoge pass. Ion rent richting de bal. Ion draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ion passt de bal zonder na te denken. Yilmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yilmaz probeert naar een medespeler te passen. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Goleo FC 0:2

21e minuut.
Porreca geeft een lange en hoge pass. Yilmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yilmaz probeert naar een medespeler te passen. Ion is nu in balbezit. Ion draait met de bal, schiet en ... Sierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Šop bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Antuña speelt de bal door. Ion rent richting de bal. Ion draait met de bal, schiet en ... Sierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Goleo FC 0:3

28e minuut.
Špitálský speelt de bal door. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ion de bal. Ion draait met de bal, schiet en ... Sierka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Upchurch rent richting de bal. Upchurch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Goleo FC 0:4

39e minuut.
Oxum rent richting de bal. Yilmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yilmaz passt de bal zonder na te denken. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 78%, Goleo FC 22%.
Club brujas Fc - Goleo FC 0:4

61e minuut.
Inworp. Galeas komt het veld opgelopen. Ramos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Galeas is nu in balbezit. Ion is nu in balbezit. Fernández Antuña speelt de bal door. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch draait met de bal, schiet en ... Sierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Šop bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Antuña verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Antuña passt de bal zonder na te denken. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel. Sierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kalinov geeft een hoge lob. Upchurch is nu in balbezit. Upchurch passt de bal met de wreef. Ion is nu in balbezit. Ion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yilmaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ion de bal. Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion onderschept slim de pass. Ion schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 53%, Goleo FC 47%.
Club brujas Fc - Goleo FC 0:4