Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-18 01:29
  • Competitiewedstrijd: !(-.-)!
  • Stadion: Goleo FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Goleo FC Club brujas Fc
Perú Tactiek Regreso
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
32 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 43
excellent Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Zaracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas rent richting de bal. Galeas passt de bal in één keer door. Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Club brujas Fc 0:1

2e minuut.
Coronel passt de bal zonder na te denken. Kalinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinov geeft een lange en hoge pass. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch haalt uit met een fantastische trap. Jozefík bokst de bal weg. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goleo FC - Club brujas Fc 1:1

5e minuut.
Fernández Antuña passt de bal met de wreef. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch geeft de bal voor. Ion rent richting de bal. Ion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Ion rent richting de bal. Fernández Antuña rent richting de bal. Fernández Antuña met een sublieme pass. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Špitálský geeft een hoge lob. Kmieć rent richting de bal. Ion onderschept slim de pass. Ion haalt uit met een fantastische trap. Jozefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šop zal de hoekschop nemen. Tuzcu is nu in balbezit. Zaracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaracho schiet op doel. Miyashiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Club brujas Fc 1:2

23e minuut.
Jopek met een sublieme pass. Špitálský met een sublieme pass. Fernández Antuña probeert naar een medespeler te passen. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goleo FC - Club brujas Fc 2:2

25e minuut.
Galeas kopt de bal weg. Zaracho heeft problemen om de bal te vangen. Coronel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaracho verovert de bal door een tackle van achteren. Zaracho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Miyashiro trapt de bal weg van het doel. Špitálský probeert de bal met de borst te controleren. Šop probeert naar een medespeler te passen. Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fernández Antuña speelt de bal door. Yilmaz is nu in balbezit. Yilmaz probeert naar een medespeler te passen. Ion heeft problemen om de bal te vangen. Ion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Club brujas Fc 3:2

38e minuut.
Zaracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyashiro met een sublieme pass. Fernández Antuña kopt de bal weg. Upchurch rent richting de bal. Upchurch haalt uit met een fantastische trap. Jozefík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ion rent richting de bal. Ion passt de bal zonder na te denken. Daar is Fernández Antuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ion is nu in balbezit. Ion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleo FC 45%, Club brujas Fc 55%.
Goleo FC - Club brujas Fc 3:2

51e minuut.
Kmieć kopt de bal weg. Fernández Antuña rent richting de bal. Fernández Antuña passt de bal met de wreef. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieć passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jozefík de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Club brujas Fc 4:2

58e minuut.
Upchurch passt de bal zonder na te denken. Ion rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kmieć ... Strafschop! Ion is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ion neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Club brujas Fc 5:2

61e minuut.
Ion rent richting de bal. Ion passt de bal met de wreef. Daar is Ceglár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Miyashiro probeert naar een medespeler te passen. Ion kopt de bal weg. Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch onderschept slim de pass. Upchurch schiet op doel. Jozefík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Jopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jopek passt de bal met de wreef. Fernández Antuña met een sublieme pass. Klungelig pakt Ion de bal. Ion draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Špitálský met een snelle inworp. Ion is nu in balbezit. Ion met een sublieme pass. Klungelig pakt Upchurch de bal. Upchurch draait met de bal, schiet en ... Jozefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Oxum geeft de bal voor. Zaracho probeert de bal aan de voet te houden. Fernández Antuña probeert naar een medespeler te passen. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Špitálský bereikt de bal nog maar net als eerste. Špitálský passt de bal in één keer door. Ion is nu in balbezit. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Club brujas Fc 6:2

81e minuut.
Fernández Antuña speelt de bal door. Špitálský met een sublieme pass. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion schiet op doel. Jozefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleo FC - Club brujas Fc 7:2

89e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Antuña probeert naar een medespeler te passen. Daar is Upchurch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Upchurch haalt uit met een fantastische trap. Jozefík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleo FC 24%, Club brujas Fc 76%.
Goleo FC - Club brujas Fc 7:2