Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angelitos FC. Los Originales Goleadores
Hacker V.3 Tactiek Suplencia v2
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
26 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51.1 gemiddelde waardering 35
uitstekend Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Liad probeert naar een medespeler te passen. Miosi is nu in balbezit. Miosi passt de bal met de wreef. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu haalt uit met een fantastische trap. Gosselin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Miosi is nu in balbezit. Miosi speelt de bal door. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 1:0

9e minuut.
Szkrabik geeft een lange en hoge pass. Miosi rent richting de bal. Miosi passt de bal in één keer door. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 2:0

12e minuut.
Voichin is nu in balbezit. Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voichin raakt geblesseerd tijdens het duel. Kirkland met een snel genomen vrije trap. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Szkrabik met een snelle inworp. Miosi rent richting de bal. Miosi geeft een lange en hoge pass. Cucu is nu in balbezit. Cucu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 3:0

20e minuut.
Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu passt de bal met de wreef. Miosi met een sublieme pass. Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 4:0

22e minuut.
Cucu is nu in balbezit. Voichin is nu in balbezit. Cucu rent richting de bal. Cucu schiet op doel. Gosselin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 5:0

22e minuut.
Miosi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

24e minuut.
Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. Conway passt de bal met de wreef. Cucu is nu in balbezit. Cucu draait met de bal, schiet en ... Gosselin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 6:0

26e minuut.
Klungelig pakt Vinereanu de bal. Szkrabik geeft een lange en hoge pass. Quispe probeert de bal aan de voet te houden. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Hinostroza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik passt de bal zonder na te denken. Cucu rent richting de bal. Cucu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Liad geeft de bal voor. Voichin is nu in balbezit. Voichin met een sublieme pass. Cucu heeft problemen om de bal te vangen. Cucu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 35%, Los Originales Goleadores 65%.
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 6:0

47e minuut.
Voichin rent richting de bal. Cucu is nu in balbezit. Voichin is nu in balbezit. Cucu rent richting de bal. Cucu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Liad verovert de bal door een tackle van achteren. Liad geeft een hoge lob. Hinostroza kopt de bal weg. de Condé probeert de bal met de borst te controleren. de Condé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Quispe geeft de bal voor. Liad kopt de bal weg. Conway geeft de bal voor. Cucu is nu in balbezit. Cucu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 7:0

57e minuut.
Conway raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

60e minuut.
Brussolo speelt de bal door. Kirkland rent richting de bal. Kirkland geeft een hoge lob. Cucu is nu in balbezit. Cucu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 8:0

66e minuut.
Hinostroza probeert naar een medespeler te passen. Vočadlo heeft problemen om de bal te vangen. Cingel geeft een lange en hoge pass. Cucu rent richting de bal. Cucu draait met de bal, schiet en ... Gosselin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 9:0

70e minuut.
Kirkland geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Gosselin trapt de bal weg van het doel. Szkrabik controleert de bal met de borst. Szkrabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 10:0

73e minuut.
Liad onderschept slim de pass. Liad geeft de bal voor. Voichin kopt de bal weg. Cucu is nu in balbezit. Cucu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 11:0

80e minuut.
Brussolo geeft een lange en hoge pass. Voichin rent richting de bal. Voichin passt de bal in één keer door. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu haalt uit met een fantastische trap. Gosselin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voichin springt en kopt de bal. Gosselin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 12:0

87e minuut.
Szkrabik onderschept slim de pass. Szkrabik speelt de bal door. Cucu rent richting de bal. Cucu schiet op doel. Gosselin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kirkland rent richting de bal. Kirkland geeft een hoge lob. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel. Gosselin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 36%, Los Originales Goleadores 64%.
Angelitos FC. - Los Originales Goleadores 13:0