Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPW FC Shikatsu FC
[UBW] Tactiek Táctica 3
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 29.3
matig Schieten zwak
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


15e minuut.
Basman met de inworp. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Basman geeft een hoge lob. Louwette rent richting de bal. Louwette haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Cărănică geeft de bal voor. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cărănică neemt de hoekschop. Louwette springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 43%, Shikatsu FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PPW FC - Shikatsu FC 0:0

50e minuut.
Gamboa geeft de bal voor. Arango Saenz rent richting de bal. Louwette onderschept slim de pass. Louwette haalt uit met een fantastische trap. Getiren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Shikatsu FC 1:0

56e minuut.
Pahlow kopt de bal weg. Deleanu speelt de bal door. Jasmi controleert de bal met de borst. Waszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Waszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gamboa geeft een lange en hoge pass. Reguła probeert de bal aan de voet te houden. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette haalt uit met een fantastische trap. Getiren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Shikatsu FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 24%, Shikatsu FC 76%.
PPW FC - Shikatsu FC 2:0