Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-04 01:29
  • Competitiewedstrijd: !(-.-)!
  • Stadion: Emadi Stadium
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
Club brujas Fc PPW FC
Regreso Tactiek [UBW]
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 43.9
average Schieten average
good Passen good
solid Verdedigen solid


11e minuut.
La Gamba met een sublieme pass. Cărănică speelt de bal door. Louwette rent richting de bal. Louwette haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - PPW FC 0:1

18e minuut.
Louwette kan de bal niet met de borst controleren. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa speelt de bal door. Louwette rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - PPW FC 0:2

21e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa passt de bal met de wreef. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette schiet op doel. Jozefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - PPW FC 0:3

36e minuut.
Šop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Man Kwong rent richting de bal. Man Kwong geeft de bal voor. Tuzcu rent richting de bal. Tuzcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 46%, PPW FC 54%.
Club brujas Fc - PPW FC 0:3

48e minuut.
Kmieć is nu in balbezit. Kmieć geeft de bal voor. Zaracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaracho draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - PPW FC 1:3

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceglár komt het veld opgelopen. Cáceres komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo passt de bal zonder na te denken. Gamboa rent richting de bal. Gamboa probeert naar een medespeler te passen. Louwette heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jozefík trapt de bal weg. La Gamba kopt de bal weg. Louwette heeft problemen om de bal te vangen. Louwette haalt uit met een fantastische trap. Jozefík bokst de bal weg.

61e minuut.
Daar is Louwette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmieć is nu in balbezit. Louwette verovert de bal door een tackle van achteren. Louwette schiet op doel. Jozefík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Man Kwong passt de bal met de wreef. De Boeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tuzcu zijn tegenspeler op de grond. Tuzcu krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Basman geeft de bal voor. Kmieć rent richting de bal. Louwette verovert de bal door een tackle van achteren. Louwette draait met de bal, schiet en ... Jozefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - PPW FC 1:4

68e minuut.
Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Souza onderschept slim de pass. de Oliveira Souza passt de bal met de wreef. Zaracho rent richting de bal. Zaracho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Klungelig pakt de Oliveira Souza de bal. Araujo speelt de bal door. Louwette is nu in balbezit. Louwette draait met de bal, schiet en ... Jozefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - PPW FC 1:5

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Geantă met een harde bal richting middenveld. Gamboa met een sublieme pass. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Inworp. Cáceres met de inworp. Daar is Šop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šop geeft een hoge lob. Tuzcu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 59%, PPW FC 41%.
Club brujas Fc - PPW FC 1:5