Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPW FC Club brujas Fc
[UBW] Tactiek Regreso
50% Balbezit 50%
33% Spel op eigen helft 67%
32 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 39.8
formidabel Schieten matig
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Oxum rent richting de bal. Oxum geeft een hoge lob. Pacholczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pacholczyk haalt uit met een fantastische trap. Sierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 1:0

16e minuut.
Geantă met een harde bal richting middenveld. Araujo kopt de bal weg. Pacholczyk is nu in balbezit. Calgaro rent richting de bal. Calgaro draait met de bal, schiet en ... Sierka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Đogović is nu in balbezit. Đogović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 2:0

17e minuut.
Deleanu rent richting de bal. Deleanu geeft een lange en hoge pass. Araujo probeert naar een medespeler te passen. Đogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović draait met de bal, schiet en ... Sierka bokst de bal weg.

19e minuut.
Pacholczyk onderschept slim de pass. Pacholczyk passt de bal zonder na te denken. Đogović rent richting de bal. Đogović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 3:0

20e minuut.
Carbajal passt de bal in één keer door. Trung Giang met een sublieme pass. Daar is Carbajal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đogović is nu in balbezit. Đogović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Đogović rent richting de bal. Đogović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 4:0

23e minuut.
Deleanu speelt de bal door. Calgaro speelt de bal door. Pacholczyk is nu in balbezit. Pacholczyk draait met de bal, schiet en ... Sierka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Calgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calgaro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Đogović de bal. Đogović schiet op doel. Laverde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Pacholczyk is nu in balbezit. Pacholczyk geeft een lange en hoge pass. Đogović is nu in balbezit. Đogović draait met de bal, schiet en ... Sierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 5:0

29e minuut.
Klungelig pakt Pacholczyk de bal. Calgaro rent richting de bal. Calgaro met een sublieme pass. Đogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović schiet op doel. Sierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Klungelig pakt Deleanu de bal. Deleanu passt de bal zonder na te denken. Tuzcu rent richting de bal. Tuzcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 5:1

37e minuut.
Daar is Pacholczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laverde. Pacholczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calgaro met een snel genomen vrije trap. Lismare kan de bal niet met de borst controleren. Đogović rent richting de bal. Đogović haalt uit met een fantastische trap. Sierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 6:1

39e minuut.
Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk speelt de bal door. Đogović rent richting de bal. Đogović schiet op doel. Laverde probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 7:1

41e minuut.
Calgaro probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft een lange en hoge pass. Đogović is nu in balbezit. Đogović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 35%, Club brujas Fc 65%.
PPW FC - Club brujas Fc 7:1

48e minuut.
Deleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleanu geeft de bal voor. Daar is Đogović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đogović draait met de bal, schiet en ... Sierka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 8:1

51e minuut.
Araujo passt de bal met de wreef. Daar is Pacholczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đogović rent richting de bal. Đogović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 9:1

52e minuut.
Ramos speelt de bal door. Oxum bereikt de bal nog maar net als eerste. Oxum probeert naar een medespeler te passen. Đogović rent richting de bal. Đogović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ramos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de Oliveira Souza komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Klungelig pakt Laverde de bal. Calgaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Calgaro passt de bal in één keer door. Đogović is nu in balbezit. Đogović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 10:1

57e minuut.
de Oliveira Souza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šop komt het veld opgelopen. Araujo neemt de hoekschop. Đogović rent richting de bal. Đogović haalt uit met een fantastische trap. Sierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Louwette verovert de bal door een tackle van achteren. Louwette geeft de bal voor. Cărănică speelt de bal door. Đogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 11:1

63e minuut.
Đogović rent richting de bal. Đogović speelt de bal door. Laverde is nu in balbezit. Pacholczyk onderschept slim de pass. Pacholczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pacholczyk kopt de bal weg. Carbajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović verovert de bal door een tackle van achteren. Đogović schiet op doel. Sierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 12:1

69e minuut.
Daar is Man Kwong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacholczyk onderschept slim de pass. Pacholczyk passt de bal in één keer door. Đogović rent richting de bal. Đogović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Šop kopt de bal weg. Louwette is nu in balbezit. Tuzcu onderschept slim de pass. Tuzcu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Deleanu rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Calgaro controleert de bal met de borst. Calgaro passt de bal met de wreef. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đogović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 13:1

75e minuut.
Laverde kopt de bal weg. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo met een sublieme pass. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Deleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Deleanu geeft een hoge lob. Đogović rent richting de bal. Đogović draait met de bal, schiet en ... Sierka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Đogović is nu in balbezit. Đogović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 14:1

85e minuut.
Louwette geeft een hoge lob. Daar is Pacholczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calgaro rent richting de bal. Đogović is nu in balbezit. Đogović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Đogović bereikt de bal nog maar net als eerste. Calgaro speelt de bal door. Klungelig pakt Pacholczyk de bal. Pacholczyk haalt uit met een fantastische trap. Sierka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 15:1

90e minuut.
Pacholczyk passt de bal in één keer door. Calgaro rent richting de bal. Calgaro passt de bal in één keer door. Đogović rent richting de bal. Đogović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Club brujas Fc 16:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 31%, Club brujas Fc 69%.
PPW FC - Club brujas Fc 16:1