Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Originales Goleadores Club brujas Fc
Suplencia v2 Tactiek Regreso
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
37.4 gemiddelde waardering 41.7
redelijk Schieten goed
zwak Passen goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Quispe de bal onder controle te krijgen. Sylvestros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvestros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Šop is nu in balbezit. Šop passt de bal zonder na te denken. Sylvestros rent richting de bal. Sylvestros schiet op doel. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 0:1

10e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Cáceres met een sublieme pass. Sylvestros heeft problemen om de bal te vangen. Sylvestros schiet op doel. Ferrari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 0:2

16e minuut.
Trubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trubec probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dobrilă de bal. Dobrilă schiet op doel. Kmieć probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 1:2

22e minuut.
Campolo passt de bal met de wreef. Zaracho geeft een lange en hoge pass. Tuzcu kopt de bal weg. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Cáceres de bal. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuzcu verovert de bal door een tackle van achteren. Tuzcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 1:3

27e minuut.
Trubec rent richting de bal. Kmieć is nu in balbezit. Dobrilă verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 2:3

32e minuut.
Zaracho passt de bal in één keer door. Šop rent richting de bal. Šop met een sublieme pass. Klungelig pakt Sylvestros de bal. Sylvestros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tuzcu rent richting de bal. Ferrari probeert naar een medespeler te passen. de Condé kopt de bal weg. Dobrilă rent richting de bal. Dobrilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dobrilă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

39e minuut.
Zaracho passt de bal met de wreef. Šop speelt de bal door. Sylvestros rent richting de bal. Sylvestros haalt uit met een fantastische trap. Ferrari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 2:4

40e minuut.
Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Sylvestros rent richting de bal. Sylvestros schiet op doel. Ferrari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 55%, Club brujas Fc 45%.
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 2:4

48e minuut.
Šop met een sublieme pass. Sylvestros heeft problemen om de bal te vangen. Campolo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campolo krijgt een gele kaart. Sylvestros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zaracho neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Tuzcu rent richting de bal. Tuzcu haalt uit met een fantastische trap. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 2:5

50e minuut.
Ceglár passt de bal in één keer door. Šop bereikt de bal nog maar net als eerste. Šop met een sublieme pass. Tuzcu rent richting de bal. Tuzcu draait met de bal, schiet en ... Ferrari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tuzcu is nu in balbezit. Sylvestros is nu in balbezit. Quispe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sylvestros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaracho legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cruz rent richting de bal. Cruz geeft de bal voor. Kresta rent richting de bal. Kresta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 3:5

61e minuut.
Oxum komt het veld opgelopen. Galeas komt het veld opgelopen. de Oliveira Souza komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt de Oliveira Souza de bal. de Oliveira Souza met een sublieme pass. Cáceres rent richting de bal. Sylvestros rent richting de bal. Sylvestros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Abugattás verovert de bal door een tackle van achteren. Abugattás geeft een hoge lob. Trubec kopt de bal weg. Kresta heeft problemen om de bal te vangen. Kresta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
de Oliveira Souza heeft problemen om de bal te vangen. de Oliveira Souza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tuzcu de bal. Tuzcu haalt uit met een fantastische trap. Ferrari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 3:6

76e minuut.
Zborowski rent richting de bal. Zborowski geeft een lange en hoge pass. de Condé kopt de bal weg. Daar is Kresta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kresta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sylvestros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuzcu rent richting de bal. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros draait met de bal, schiet en ... Ferrari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. de Oliveira Souza geeft een lange en hoge pass. Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 3:7

87e minuut.
Hinostroza met een sublieme pass. Kmieć is nu in balbezit. Trubec onderschept slim de pass. Trubec draait met de bal, schiet en ... Jozefík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieć geeft een lange en hoge pass. Zborowski controleert de bal met de borst. Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu haalt uit met een fantastische trap. Ferrari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Originales Goleadores 67%, Club brujas Fc 33%.
Los Originales Goleadores - Club brujas Fc 3:8