Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-03-04 01:29
  • Competitiewedstrijd: !(-.-)!
  • Stadion: Emadi Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Club brujas Fc Los Originales Goleadores
Regreso Tactiek Suplencia v2
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.7 gemiddelde waardering 34.1
goed Schieten redelijk
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


9e minuut.
Quispe probeert naar een medespeler te passen. Ceglár bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceglár passt de bal in één keer door. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hinostroza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos onderschept slim de pass. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zborowski passt de bal met de wreef. de Condé rent richting de bal. de Condé passt de bal in één keer door. Kresta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kresta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jozefík trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Campolo de bal. Šop speelt de bal door. Sylvestros rent richting de bal. Sylvestros schiet op doel. Gosselin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Cruz kopt de bal weg. Campolo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šop is nu in balbezit. Šop geeft de bal voor. Tuzcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Los Originales Goleadores 1:0

16e minuut.
Ramos speelt de bal door. Tuzcu is nu in balbezit. Sylvestros rent richting de bal. Sylvestros schiet op doel. Gosselin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Los Originales Goleadores 2:0

18e minuut.
de Oliveira Souza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vinereanu met een snelle inworp. de Condé rent richting de bal. de Condé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
de Condé met een sublieme pass. Klungelig pakt Kresta de bal. Ceglár bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zborowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 60%, Los Originales Goleadores 40%.
Club brujas Fc - Los Originales Goleadores 2:0

48e minuut.
Šop probeert naar een medespeler te passen. Tuzcu probeert de bal met de borst te controleren. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros haalt uit met een fantastische trap. Gosselin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Los Originales Goleadores 3:0

49e minuut.
Tuzcu verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinostroza onderschept slim de pass. Tuzcu rent richting de bal. Tuzcu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Zaracho onderschept slim de pass. Zaracho geeft een hoge lob. Lismare kopt de bal weg. Tuzcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuzcu schiet op doel. Gosselin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Sylvestros controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Oxum komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Ramos passt de bal in één keer door. Tuzcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuzcu draait met de bal, schiet en ... Gosselin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Los Originales Goleadores 4:0

70e minuut.
Cruz geeft een hoge lob. Buitenspel voor de Condé. Goede buitenspelval van de verdediging. Kmieć maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sylvestros bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvestros draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vinereanu rent richting de bal. Lismare rent richting de bal. Lismare geeft de bal voor. Kresta rent richting de bal. Kresta haalt uit met een fantastische trap. Jozefík bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 49%, Los Originales Goleadores 51%.
Club brujas Fc - Los Originales Goleadores 4:0