Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angelitos FC. PPW FC
Hacker V.3 Tactiek [UBW]
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 41.8
solide Schieten matig
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen solide


7e minuut.
İlkateş passt de bal met de wreef. Gamboa is nu in balbezit. Gamboa geeft de bal voor. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Molina probeert de bal met de borst te controleren. Ayoğlu rent richting de bal. Molina begaat een overtreding. Molina krijgt een gele kaart. Ayoğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ayoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Molina is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Deleanu verovert de bal door een tackle van achteren. Deleanu geeft een hoge lob. Cărănică kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brokułowski de bal onder controle te krijgen. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
La Gamba met een sublieme pass. Cărănică bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărănică passt de bal met de wreef. Louwette rent richting de bal. Louwette schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 53%, PPW FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Angelitos FC. - PPW FC 0:0

46e minuut.
Deleanu is nu in balbezit. İlkateş onderschept slim de pass. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - PPW FC 1:0

51e minuut.
Louwette verovert de bal door een tackle van achteren. Brokułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette onderschept slim de pass. Louwette schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Dalkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamboa rent richting de bal. Gamboa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
La Gamba probeert naar een medespeler te passen. Brokułowski rent richting de bal. Louwette verovert de bal door een tackle van achteren. Louwette draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Louwette is nu in balbezit. Louwette draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angelitos FC. - PPW FC 1:1

57e minuut.
Kicek passt de bal zonder na te denken. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina geeft de bal voor. Louwette rent richting de bal. Louwette haalt uit met een fantastische trap. Connell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Louwette rent richting de bal. Louwette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - PPW FC 1:2

62e minuut.
Królik rent richting de bal. Cărănică is nu in balbezit. Cărănică geeft de bal voor. Louwette rent richting de bal. Louwette haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Louwette rent richting de bal. Louwette draait met de bal, schiet en ... Connell probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Lioi geeft een hoge lob. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin met een sublieme pass. Klungelig pakt Marinelli de bal. Marinelli schiet op doel. Geantă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
İlkateş rent richting de bal. İlkateş passt de bal met de wreef. Marinelli heeft problemen om de bal te vangen. Voichin rent richting de bal. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Angelitos FC. - PPW FC 2:2

84e minuut.
Kicek probeert de bal aan de voet te houden. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette verovert de bal door een tackle van achteren. Louwette schiet op doel. Connell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - PPW FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 53%, PPW FC 47%.
Angelitos FC. - PPW FC 2:3