Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-02-18 01:29
  • Competitiewedstrijd: !(-.-)!
  • Stadion: Emadi Stadium
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Club brujas Fc Angelitos FC.
Regreso Tactiek Hacker V.3
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 55.5
matig Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceglár onderschept slim de pass. Miosi probeert naar een medespeler te passen. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Kmieć kan de bal niet met de borst controleren. Cucu is nu in balbezit. Kmieć verovert de bal door een tackle van achteren. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Miosi de bal. Miosi speelt de bal door. Cucu rent richting de bal. Cucu haalt uit met een fantastische trap. Jozefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
de Oliveira Souza kopt de bal weg. Daar is Lismare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conway speelt de bal door. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Kmieć de bal onder controle te krijgen. Szkrabik rent richting de bal. Szkrabik passt de bal in één keer door. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Voichin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmieć legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voichin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Voichin neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Angelitos FC. 0:1

20e minuut.
Voichin is nu in balbezit. Miosi rent richting de bal. Miosi met een sublieme pass. Cucu rent richting de bal. Cucu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Jozefík trapt de bal weg. Miosi kopt de bal weg. Ceglár heeft problemen om de bal te vangen. Voichin is nu in balbezit. Voichin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Conway kopt de bal weg. Cucu heeft problemen om de bal te vangen. Cucu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Miosi de bal. Miosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Angelitos FC. 0:2

29e minuut.
de Oliveira Souza probeert de bal met de borst te controleren. Miosi is nu in balbezit. Voichin rent richting de bal. Voichin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Angelitos FC. 0:3

30e minuut.
Miosi rent richting de bal. Miosi passt de bal in één keer door. Conway rent richting de bal. Conway geeft een lange en hoge pass. Cucu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Conway geeft een hoge lob. Jozefík met een sublieme pass. Kirkland kopt de bal weg. Cucu is nu in balbezit. Conway geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Miosi verovert de bal door een tackle van achteren. Conway bereikt de bal nog maar net als eerste. Conway passt de bal in één keer door. Voichin rent richting de bal. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kmieć rent richting de bal. Voichin onderschept slim de pass. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu haalt uit met een fantastische trap. Jozefík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Angelitos FC. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 77%, Angelitos FC. 23%.
Club brujas Fc - Angelitos FC. 0:4

49e minuut.
Tuzcu speelt de bal door. Cáceres speelt de bal door. Zaracho rent richting de bal. Voichin onderschept slim de pass. Voichin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Conway met een sublieme pass. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin geeft de bal voor. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Angelitos FC. 0:5

52e minuut.
Colago geeft de bal voor. Voichin kopt de bal weg. Kmieć heeft problemen om de bal te vangen. Cucu is nu in balbezit. Cucu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miosi verovert de bal door een tackle van achteren. Miosi probeert naar een medespeler te passen. Voichin is nu in balbezit. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Jozefík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Oxum komt het veld opgelopen. Ramos komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kmieć rent richting de bal. Cucu met een sublieme pass. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel. Jozefík maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Miosi rent richting de bal. Klungelig pakt Miosi de bal. Miosi probeert naar een medespeler te passen. Voichin heeft problemen om de bal te vangen. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jozefík met een harde bal richting middenveld. Kirkland kan de bal niet met de borst controleren. Kirkland passt de bal zonder na te denken. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Galeas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieć verovert de bal door een tackle van achteren. Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Kmieć passt de bal in één keer door. Miosi probeert naar een medespeler te passen. Voichin rent richting de bal. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club brujas Fc - Angelitos FC. 0:6

85e minuut.
Szkrabik geeft een lange en hoge pass. Galeas controleert de bal met de borst. Voichin maakt een afschuwelijke overtreding. Voichin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Miosi passt de bal zonder na te denken. Szkrabik probeert de bal met de borst te controleren. Szkrabik passt de bal in één keer door. Cucu rent richting de bal. Cucu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Jozefík trapt de bal weg. Miosi kopt de bal weg. Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu onderschept slim de pass. Cucu draait met de bal, schiet en ... Jozefík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club brujas Fc 69%, Angelitos FC. 31%.
Club brujas Fc - Angelitos FC. 0:6