Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Angelitos FC. Club brujas Fc
Hacker V.3 Tactiek Regreso
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 42.1
solide Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Królik is nu in balbezit. Królik passt de bal zonder na te denken. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Club brujas Fc 1:0

3e minuut.
Voichin kopt de bal weg. Marinelli is nu in balbezit. Kmieć tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kmieć krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Lioi passt de bal in één keer door. Conway geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zaracho de bal. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ... Jozefík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Club brujas Fc 2:0

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Jozefík niet meer kan verder spelen. Sierka komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Lioi passt de bal in één keer door. Królik met een sublieme pass. Marinelli is nu in balbezit. Marinelli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Voichin de bal onder controle te krijgen. Sierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Club brujas Fc 3:0

12e minuut.
Conway passt de bal zonder na te denken. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli heeft problemen om de bal te vangen. Voichin rent richting de bal. Voichin haalt uit met een fantastische trap. Sierka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Conway geeft een hoge lob. Marinelli kopt de bal weg. İlkateş kan de bal niet met de borst controleren. Voichin rent richting de bal. Voichin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas geeft de bal voor. Inworp. Conway zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İlkateş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lioi verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos onderschept slim de pass. Ramos passt de bal in één keer door. Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Wrzosek speelt de bal door. Królik rent richting de bal. Królik passt de bal in één keer door. Voichin rent richting de bal. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Club brujas Fc 4:0

28e minuut.
Ramos speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Tuzcu onderschept slim de pass. Tuzcu geeft een hoge lob. Sylvestros springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Club brujas Fc 4:1

30e minuut.
Voichin is nu in balbezit. Ramos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Voichin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. İlkateş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin draait met de bal, schiet en ... Sierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Voichin is nu in balbezit. Voichin draait met de bal, schiet en ... Sierka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Królik passt de bal zonder na te denken. Zaracho speelt de bal door. Šop bereikt de bal nog maar net als eerste. Šop geeft de bal voor. Tuzcu maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrzosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sylvestros krijgt zijn hoofd ertegen. Wrzosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 44%, Club brujas Fc 56%.
Angelitos FC. - Club brujas Fc 4:1

48e minuut.
Lismare bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Conway rent richting de bal. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Voichin is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Zaracho rent richting de bal. Zaracho geeft de bal voor. Ramos heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
İlkateş passt de bal met de wreef. Conway probeert naar een medespeler te passen. Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Marinelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Tuzcu de bal. Sylvestros bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Club brujas Fc 4:2

55e minuut.
de Oliveira Souza probeert naar een medespeler te passen. Tuzcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lioi. Lioi krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Voichin rent richting de bal. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Club brujas Fc 5:2

62e minuut.
Sierka speelt de bal door. Sylvestros kopt de bal weg. Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Angelitos FC. - Club brujas Fc 5:3

62e minuut.
Oxum komt het veld opgelopen. Voichin speelt de bal door. Klungelig pakt Marinelli de bal. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Ceglár bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş verovert de bal door een tackle van achteren. İlkateş probeert naar een medespeler te passen. Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli schiet op doel. Sierka bokst de bal weg.

66e minuut.
Zaracho met een sublieme pass. Šop bereikt de bal nog maar net als eerste. Šop passt de bal met de wreef. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros haalt uit met een fantastische trap. Wrzosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Šop verovert de bal door een tackle van achteren. Šop passt de bal met de wreef. Sylvestros is nu in balbezit. Sylvestros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Conway rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oxum. Conway is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Molina met een snel genomen vrije trap. Marinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos verovert de bal door een tackle van achteren. Ramos geeft de bal voor. Tuzcu is nu in balbezit. Tuzcu schiet op doel. Wrzosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Sylvestros bereikt de bal nog maar net als eerste. Lioi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sylvestros verovert de bal door een tackle van achteren. Sylvestros haalt uit met een fantastische trap. Wrzosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Oxum heeft problemen om de bal te vangen. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Oxum de bal onder controle te krijgen. Marinelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Angelitos FC. 35%, Club brujas Fc 65%.
Angelitos FC. - Club brujas Fc 5:3