Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPW FC Goleo FC
[UBW] Tactiek Perú
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 52.6
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Upchurch speelt de bal door. Ion rent richting de bal. Ion probeert naar een medespeler te passen. Upchurch rent richting de bal. Upchurch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Goleo FC 0:1

7e minuut.
Špitálský probeert naar een medespeler te passen. Fernández Antuña is nu in balbezit. Fernández Antuña met een sublieme pass. Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. Ion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Porreca verovert de bal door een tackle van achteren. Gamboa geeft de bal voor. Klungelig pakt Špitálský de bal. Louwette bereikt de bal nog maar net als eerste. Louwette haalt uit met een fantastische trap. Etxániz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Porreca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gamboa. Gamboa krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Fernández Antuña passt de bal in één keer door. Upchurch rent richting de bal. Upchurch passt de bal in één keer door. Ion rent richting de bal. Ion haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Barandiarán passt de bal met de wreef. Louwette is nu in balbezit. Louwette passt de bal in één keer door. Oswos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Louwette rent richting de bal. Louwette draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deleanu. Upchurch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yilmaz met een snel genomen vrije trap. Ion is nu in balbezit. Ion schiet op doel. Geantă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gamboa is nu in balbezit. Yilmaz onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Basman. Basman krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Yilmaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Yilmaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. La Gamba kopt de bal weg. Barandiarán probeert de bal aan de voet te houden. Ion rent richting de bal. Ion schiet op doel. Geantă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 63%, Goleo FC 37%.
PPW FC - Goleo FC 0:1

55e minuut.
Yilmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch passt de bal met de wreef. Fernández Antuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Antuña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Barandiarán is nu in balbezit. Barandiarán passt de bal zonder na te denken. Vignoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswos verovert de bal door een tackle van achteren. Oswos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ion kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Antuña de bal. Fernández Antuña passt de bal zonder na te denken. Upchurch is nu in balbezit. Upchurch haalt uit met een fantastische trap. Geantă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Ion bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jasmi. Ion raakt geblesseerd tijdens het duel. Ion zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Upchurch krijgt zijn hoofd ertegen. Geantă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Goleo FC 0:2

82e minuut.
Basman onderschept slim de pass. Klungelig pakt Yilmaz de bal. Yilmaz passt de bal met de wreef. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch schiet op doel. Geantă bokst de bal weg.

85e minuut.
La Gamba rent richting de bal. Fernández Antuña onderschept slim de pass. Fernández Antuña probeert naar een medespeler te passen. Upchurch rent richting de bal. Upchurch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Louwette rent richting de bal. Vignoli verovert de bal door een tackle van achteren. Vignoli probeert naar een medespeler te passen. Oswos rent richting de bal. Oswos schiet op doel. Etxániz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Špitálský passt de bal zonder na te denken. Ion rent richting de bal. Ion passt de bal zonder na te denken. Upchurch bereikt de bal nog maar net als eerste. Upchurch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PPW FC - Goleo FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPW FC 59%, Goleo FC 41%.
PPW FC - Goleo FC 0:3