Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magician Club Prime
3.2 Tactiek 3-2-3-2 (2 cont)
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 45.6
matig Schieten goed
matig Passen goed
solide Verdedigen solide


19e minuut.
Truie rent richting de bal. Truie passt de bal zonder na te denken. Luśnia heeft problemen om de bal te vangen. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández passt de bal zonder na te denken. Végváry rent richting de bal. Végváry draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Klungelig pakt Fleites de bal. Morejón probeert naar een medespeler te passen. Végváry heeft problemen om de bal te vangen. Végváry haalt uit met een fantastische trap. Sarmiento probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Prime 0:1

43e minuut.
Sarmiento met een sublieme pass. Pęski is nu in balbezit. Pęski met een sublieme pass. Wachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachnik haalt uit met een fantastische trap. Sarmiento verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 67%, Prime 33%.
Magician Club - Prime 0:1

79e minuut.
Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski geeft een lange en hoge pass. Végváry controleert de bal met de borst. Végváry draait met de bal, schiet en ... Sarmiento maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magician Club - Prime 0:2

86e minuut.
Sporchia met de inworp. Taffuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffuri geeft de bal voor. Végváry bereikt de bal nog maar net als eerste. Végváry schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magician Club 68%, Prime 32%.
Magician Club - Prime 0:2